Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som vil prate med gutt fra Drammen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som vil prate med gutt fra Drammen?

april 8 2016 - 23:59
Jeg er snart 34 så gutt er vel relativt, men uannsett så tenkte jeg å gi dette en sjanse. Jeg sliter med depresjon, angst, uro og diverse andre ting. Har vurdert å kaste inn håndkle det siste året, men jeg prater ikke med noen om det. Har brukt stoff siden jeg var 12, men har vært nykter i ca. to år og trodde ting ville bli bedre, men jeg har aldri følt meg så suisidal som jeg har gjort det siste året. Starter adhd utredning til uka og ser på det som siste mulighet til å et bedre liv. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg skriver dette (aldri gjort noe lignende), men jeg et vel ganske desperat. Så hvis noen kjenner seg igjenn i noe av dette eller andre ting så bare ta kontakt. Det er sinnsykt vanskelig for meg å legge ut om ting jeg sliter med, føler at jeg bare klager og tar opp plass som kunne vært brukt på andre, men ser på dette som en siste ting å prøve før jeg eventuelt tar kvelden.
Avatar

Re: Noen som vil prate med gutt fra Drammen?

april 9 2016 - 00:26
Hei kjære deg. Leste akkurat innlegget ditt nå. Synes det er trist å lese hvordan du har det. Veldig bra at du deler tankene dine med oss andre her. Du er absolutt ikke alene. Har ikke akkurat slike ting å streve med selv, men kjenner på ensomhet og sorg og savn i eget liv. Tenker å si at du ikke må gi opp, men gi deg selv en mulighet med utredningen som du skal begynne med til uka. Du er så uendelig mye verdt, ikke glem det. Livet kan ha mye godt i vente. Ønsker deg alt godt, skriver gjerne hvis du vil det, for å støtte deg. :-)
Avatar

Re: Noen som vil prate med gutt fra Drammen?

april 9 2016 - 04:36
Jeg har også vært borti dop. Sluttet for 16 år siden. Det tok vel 8 år før jeg følte meg noen lunde normal igjen. Så det at du har det vanskelig etter bare to år som nykter er nok ganske normalt vil jeg si.

Mitt eneste råd er å holde deg nykter og leve deg igjennom slitet. Så blir det lettere for hvert år som går.
Til forsiden