Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som vil møtes i Oslo?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som vil møtes i Oslo?

des 23 2014 - 22:31
Hei, er det noen som vil møtes i Oslo i løpet av romjulen? Jeg er en fyr på 34 år, ganske omgjengelig og optimistisk av natur. Liker å treffe nye folk. Sitter mye alene og trenger å ha noen å gjøre ting med på kveldstid, men også på dagtid. Alle er velkomne til å ta kontakt, alle aldre og kjønn.

Skrik ut hvis du / dere har lyst til å finne på noe en dag.


Hilsen Jonathan.
Avatar

Møtes og finne på noe i Oslo i romjulen.

des 24 2014 - 14:51
Hei. Jeg er en mann på 41 år som har mye tid til overs i julen. Kanskje vi kan treffes i Oslo i romjulen eller i dagene rett etter nyttårsaften, sånn mellom/inni de dagene der. Jeg bor like ved Oslo, jeg liker å spille gitar og sånt, men vi kan jo finne på noe annent. Har du noen ønsker? I en by som Oslo er det nok noen muligheter. Vi kan jo prates. Mvh Onlyhuman.
Avatar

Re: Noen som vil møtes i Oslo?

des 24 2014 - 16:18
Ja. Jeg legger deg til på vennelisten min så vi kan prates nærmere.

Hyggelig av deg å ta kontakt!


Avatar

Re: Noen som vil møtes i Oslo?

des 31 2014 - 02:07
Hei Cece7777, jeg har sendt deg en venneforespørsel. Vi kan sikkert finne på noe sammen.
Avatar

Hei

jan 10 2015 - 09:23
Hei. Jobber og bor i Oslo. Har samboer og mange venner men tidsklemma gjør sitt inntog så hadde vært hyggelig å blitt kjent med noen nye mennesker som kunne tenke seg å finne på noe. En kaffe, øl, kino, gå/joggetur/sykkeltur, eller en tur på brett i skisenter:)
Avatar

Bergen

jan 10 2015 - 16:21
Gi en lyd om det er noen her som vil finne på noe. Nå i januar har de gratis trening på vikinghallen uten binding så hadde vært kjekt å hatt noe å gå med. Er hunkjønn på 31;-) Er ganske sosial og liker også stå på slalom, danse!, gå ut, lage mat osv :-)
Avatar

Re: Noen som vil møtes i Oslo?

jan 10 2015 - 17:02
Nå i kveld skal jeg og noen andre ut på pub på Majorstuen kl 20, det er bare å bli med hvis noen vil. Ellers er det bare så sende meg en venneforespørsel hvis noen har lyst til å finne på noe annet en annen dag også.
Avatar

Ta gjerne kontakt

feb 23 2015 - 13:19
Hei du :)

Er ei 29 år gammel jente som er på utkikk etter en god venn...
send meg gjerne en mail på simmasimma85@hotmail.com
Til forsiden