Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som vil joine eller bare være venner?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som vil joine eller bare være venner?

mars 3 2019 - 14:18
Hei, vil noen bli med på et nytt prosjekt som medlemmer? Det er ingen større forpliktelser involvert. Jeg og en annen lager et nytt sted/en ny gruppe for å kunne snakke, skape nye vennegjenger, og spre glede og entusiasme! Jeg lurer på om noen her i alderen 11-26/27 år et sted kunne vært interessert i å prøve? Prosjektet er dedikert til Disney, men det handler om å ha et sted for avslapning og snakking også om mye mer også. Vi er nyopprettet, så det er ikke noe press, og vi har retningslinjer og regler av hensyn til mindreårige som kanskje kunne tenke seg å være med. Jeg ønsker at folk skal ha det bra, og ha det hyggelig. :)

Jeg ser på dette mer som en "ny gruppe", enn noe annet. Hvis du har teknisk erfaring, er du hjertelig velkommen som en bidragsyter.

Bare send meg en venneforespørsel og en personlig melding hvis du er interessert. Ellers kunne jeg også vært interessert i venner som bare vil snakke med meg, uten noe mer. Hvis du har behov for å prate eller bare trenger noen som kan komme med noen gode ord, så kan jeg være den personen også. :)

Jeg kan svare på poster her i forumet også, men foretrekker å ta samtaler rundt prosjektet på personlig melding, mens vennlige kommentarer og sånt kan jeg svare på her i forumet. :)

-Med vennlig hilsen: Vetle
Avatar

Hei Vetle

mars 3 2019 - 14:22
Jeg er veldig optatt av disney og har masse disney ting da ,men er vel får gammel kanskje er 40 men alder er bare et tall for meg så lenge man er over 18 og myndig .

Hadde vært trivelig å blitt litt kjent med deg her da :)

Er du fra Oslo ?
Avatar

Re: Noen med vil hjelpe: Teknisk kunnskap eller interesse for Disney? Eller bare trenger å prate?

mars 3 2019 - 14:26
Vi kan godt bli kjent for det! Og vi kan godt prate om Disney uansett. Jeg er enig i at alder bare er et tall, siden jeg kjenner mange opp i en god alder. Jeg er ikke fra Oslo dog, men kan sende en venneforespørsel. :)

-Vetle
Avatar

hei

mars 3 2019 - 14:43
jeg sendte deg nettopp en privat melding her :)
Avatar

Re: Noen med vil hjelpe: Teknisk kunnskap eller interesse for Disney? Eller bare trenger å prate?

mars 3 2019 - 15:12
Takk! :)

-Vetle
Avatar

Hei

mars 19 2019 - 13:34
Hvis noen ønsker å delta i prosjektet, så er mye klart nå. Helst folk i aldersgruppen 11-26/27 år et sted. Vi er et prosjekt rettet mot yngre, alt i alt. Bare å sende meg melding og/eller venneforespørsel.

-Med vennlig hilsen: Vetle
Til forsiden