Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som vil chatte?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som vil chatte?

juli 1 2020 - 10:59
Hei,
Synes det er litt trist at telefonen ikke piper så mye for tiden så lurer på om det er noen som har lyst å chatte litt sammen på snap? (nei hinter ikke til nudes). Bare det å sende hverandre meldinger i ny og ne, dele litt ting fra hverdagen og slikt.

Er en kar i 20årene (men alle aldre kan legge meg til). liker å gå tur med mine to hunder, styrketrening, musikk/serier, snakke om alt og ingenting.
Send meg gjerne en meld og si hei / evt. fortell litt om deg eller sende snap så kan vi prate der :)

Håper å høre fra noen :-)
Avatar

Re: Noen som vil chatte?

juli 1 2020 - 14:45
Hei! Vil bare tipse om en gruppechat vi har gående på discord, hvis det kunne være av interesse :) Vi er veldig imøtekommende, prater om løst og fast og har egne kanaler for mat, trening, dyr, memes, musikk og film bl.a. De fleste medlemmene har funnet oss via denne siden og er fra ulike deler av landet. Gi en lyd om du vil ha en invitasjonslink!

Avatar

Hei

juli 22 2020 - 04:25
Jente på 33 her. Vi kan gjerne bli venner på snap om du har lyst til det. Kjenner meg igjen i det å ønske flere pip fra telefonen. Går mye tur og tar masse bilder ute, av natur og dyr. Over gjennomsnittet interessert i musikk og gode serier/filmer.

"Pip" på hvis det høres int. ut :)
Til forsiden