Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som vil bli kjent?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som vil bli kjent?

okt 8 2019 - 20:51
Jeg prøver å få nye venner i voksen alder noe som har vist seg at ikke er så lett. Jeg sliter litt med angst og div. annet småtterier som har hindret meg i å oppsøke folk utenfor døren min, men nå er jeg så lei av ensomheten og klar for å møte folk. Litt om meg: Introvert og hyggelig mann i 30 årene. Jeg har mange interesser, for det meste ting som har med kreativitet eller natur å gjøre. Har eget sted og er i jobb. Ta gjerne kontakt, kanskje vi kan skape noe fint sammen.
Avatar

Hei

okt 15 2019 - 09:32
Jeg er en dame på 37 år som bor i Oslo med samboer og tre barn. Introvert og slite med å møte nye folk kjenner jeg meg godt igjen i desverre. Sliter med ting fra barndommen som henter meg inn igjen nå, men jeg er på vei til å få god hjelp. Alltid fint å prate med folk som kan relatere til det en selv sliter med.

Høres det int ut så kan du jo sende meg en venneforespørsel. Kanskje har vi mye å snakke om og kanskje kan vi møtes for å komme oss ut litt. (nå vet jeg jo ikke hvor du bor, men er det i "nærheten" så kan vi vurdere å møtes om det passer sånn :)

Mvh Siri
Til forsiden