Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som vil bli kjent?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som vil bli kjent?

nov 4 2013 - 19:05
Jeg er en jente på 29 år som skulle hatt noen å snakke med, enten om det er via mail eller på telefon. Jeg lider av BED og sukkeravhengighet, føler meg mye ensom til tider, og hadde vært koselig å hatt noen å snakke med. :) Jeg har også venninner på 40 år og oppover, så det er ingen aldersbegrensning. Hobbyer er: film/kino, bøker og trene.
Avatar

:)

nov 5 2013 - 10:17
Hei :) la deg til som venn:)
Avatar

Du kan legge meg til om du har lyst

des 8 2013 - 22:25
Hei, er ei 36 år gammel dame fra Arendal som heller ikke har det største nettverket. Jo, har mange bekjente, men ikke så mange jeg "snakker med" :) Har også til tider prøvd å være godvenner med herr og fru sjokoade, frøken iskrem osv...men er ikke det helt gode langvarige vennskapet og synes det er ei heller dårlig erstatning for ei god venninde.
Avatar

Hei, hva er BED......D...en staar vel for dissorder.....

des 9 2013 - 06:23
Jeg er en "ung" mann paa 35 fra Bergen med OCD lidelse som jeg har hatt i 16 av mine 35 aar.Jeg er ikke dømmende og jeg kan lytte, men hvis det var venninner du ville har jeg jo feil kjønn, hehe....
Til forsiden