Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som spiller LoL her inne?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som spiller LoL her inne?

juli 17 2016 - 21:09
Jeg har nylig begynt å spille LoL og lurer på om det er noen andre her inne som også spiller? Mener å huske det har vært et tema her inne tidligere..

Jeg er helt ny og kan ikke så mye enda, men jeg er blitt ganske oppslukt av det. Så det hadde vært fint å hatt noen flere å dele denne interessen med.

Jeg har egen TeamSpeak server vi kunne ha brukt...
Jeg tenker at TS er veldig greit å bruke da vi kan kommunisere om taktikk.
Selv om det ikke er en 110% nødvendighet..

Send meg en venneforespørsel og en melding her inne få forumet vårt så skal dere få brukernavnet mitt. Men husk å også gi meg brukernavnet deres så jeg kan se at det er en av dere her inne som sender meg forespørsel.. Jeg orker ikke ha hvem som helst fra inne i spille på vennelisten min så forespørsler fra folk jeg ikke vet hvem er svarer jeg glatt nei på.

Mvh Jonathan.
Avatar

Re: Noen som spiller LoL her inne?

juli 19 2016 - 20:50
Hei Jonathan!

Hvor gammel er du? Og hvilken rank i LoL?
Jeg spiller gjerne med deg. Legg meg til hvis du vil.
Avatar

Re: Noen som spiller LoL her inne?

juli 19 2016 - 22:29
Hei, Jeg spiller League jeg og, noen ganger, Hvis du er interessert kan vi kanskje spille sammen, hvor spiller du?
Avatar

Re: Noen som spiller LoL her inne?

juli 19 2016 - 22:29
Hei Mann1992.
Jeg er 36 år gammel og rank 13. Begynte å spille for under en uke siden, så spiller ganske ofte.
Jeg sender deg en privat melding med brukernavnet mitt.
Avatar

Re: Noen som spiller LoL her inne?

juli 19 2016 - 22:31
Jeg spiller på Norden Europe & Eastern Europe serveren.
Avatar

Re: Noen som spiller LoL her inne?

juli 19 2016 - 22:33
VEL, Der, der spiller ikke jeg...
Avatar

Re: Noen som spiller LoL her inne?

juli 20 2016 - 18:06
Kan jeg spørre hvorfor i alle dager du spiller på EUNE serveren?
Avatar

Re: Noen som spiller LoL her inne?

juli 20 2016 - 20:42
Norge tilhører jo Nord-Europa, så jeg tenkte det var åpenlyst...
Avatar

Re: Noen som spiller LoL her inne?

juli 20 2016 - 22:40
Uten forkunnskaper ville nok jeg også ha gjort det samme.
Alle jeg har møtt som spiller LoL i Skandinavia og Europa spiller på EUW serveren. Det er mulig å skifte server, men vet ikke om du vil det. Jeg kan i hvert fall ikke legge deg til på vennelista og spille med deg før vi er på samme server.
Avatar

Re: Noen som spiller LoL her inne?

juli 20 2016 - 23:30
Hm.. Jeg spiller sammen med en som bor hos meg for tiden så jeg tenker jeg kommer til å fortsette her, i alle fall en stund til.. Kanskje jeg bytter senere en gang.. En ting som kan være artig å vite er om mange av spillerne på EUW er like umodne som mange av de som spiller på EUNE? På EUNE opplever jeg nemlig at spillere generelt sett er mye verre enn på WoW, og der er det mange umodne spillere... Noe av grunnen til at jeg sluttet å spille WoW er fordi folk ikke klarer å se på det som kun et spill for moro skyld.. Alt for mange som tar det for seriøst.. Men jeg antar at det kanskje er et problem over alle serverne til LoL også?

Jeg mener: Det er greit å ta spillet seriøst i den forstand at man ønsker å oppnå noe der, og utvikle spillerkunnskapene sine. Men jeg syntes i alle fall ikke det skal gå på bekostning av andre spillere som bare prøver å lære seg å følge normene (nye spillere altså).. (sorry om dette blir litt utblåsning) Jeg er bare så lei av (unnskyld uttrykket) drittunger som spiller uten folkeskikk.. Det er tydeligvis alt for lett å glemme at det sitter andre folk i andre enden å spiller de andre karakterene. Mennesker med følelser og behov for å bli verdsatt. Nå er jeg ganske hardhudet da, så jeg kommer nok til å fortsette å spille en del, men jeg syntes det er veldig synd at folk mister medmenneskeligheten sin i noe som kun skal være morsomt. Jeg har blant annet en venn som gjerne kunne tenke seg å spille, men som ikke tør pga det røffe språket/behandlingen av andre spillere.. Jeg skjønner veldig godt at enkelte syntes spillkulturen har mistet grepet med alle onlinespill og alle vanskelighetene rundt avhengighet for å spille. Men jeg syntes også det er viktig å sette fokus på at det kan være en god opplevelse og en slags sportslig opplevelse av samarbeid og mestringsfølelse. Selv har jeg tidligere slitt mye med sosial angst og brukt online multiplayer spill til å utforske grensene mine for hvordan jeg er og tør opptre i sosiale sammenhenger. For meg har det vært viktig å kunne bygge et slags nettverk online, hvor jeg har kunnet lære å sosialisere meg, kommunisere og reflektere over andre mennesker uten å måtte møte de fysisk.. Det har vært som et steg i den retning å klare mer reelle sosiale sammenhenger, noe jeg i dag klarer så å si uten problemer... Spillene jeg har spilt og personene jeg har spilt med har vært med å skape en mer sikker hverdag for meg med det å sosialisere meg. Jeg har lært å "omgåes"/kommunisere på nytt.. Jeg tror nok aldri jeg hadde klart å sosialisere meg om jeg ikke hadde kunnet bruke denne "mellomstasjonen". Og dette gjør meg så lei meg å tenke over at andre som kanskje også kunne trenge denne opplevelsen faller av underveis pga uoppdragne spillere.. Som min venn sier: Han savner den tiden da man satt rundt videokonsolen med potetgull og godt, da man samarbeidet om å løse de vanskelighetene spillene bød på uten krangling og ufordragelighet. For det er faktisk ufordragelig å oppleve spillere som ikke klarer å te seg skikkelig.. Jeg vet at spilling for mange kan være en virkelighetsflukt, men det er ikke noen vits å slutte å være menneskelige med hverandre heller..
Nei.. Nå skal jeg gi meg med klagingen her.. Måtte bare få det ut.. Selv anser jeg meg som en moden spiller, jeg spiller mye til tider, og er relativt god som regel. Ikke best, har ingen intensjoner om å bli best, men jeg har god erfaring med å kommunisere med andre spillere og liker det sosiale med Multiplayer Online Spill. Jeg drev en stund et guild i et MMORPG spill som var på toppnivå faktisk (var ikke så stort spill da..), men for meg var det veldig viktig å beholde og beskytte det menneskelige og uskyldige i guildet, noe jeg mener jeg fikk til..

Men tilbake til tema; jeg startet en karakter på EUW serveren i sted, bare for å se om jeg fikk med meg lvls over dit. Noe jeg ikke fikk. Så om jeg kommer til å begynne å spille der, vil nok det skje ved en senere anledning...
Til forsiden