Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som føler behov for en venn som bryr seg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som føler behov for en venn som bryr seg

mars 26 2020 - 00:30
Jeg er en hyggelig og omgjengelig mann bosatt på Sørlandet som gjerne kommuniserer med nye mennesker. Er positiv, humoristisk, reflektert og kan snakke om det meste. Er i full jobb, har familie, men har også tid for andre. Vi kan kommunisere her på forumet, bare send meg en venne forespørsel. Eller vi kan skrive e-post eller chatte på Viber. Er en ressurs person som bryr meg om andre. Jeg var i to år vært støtte for ei som var cuicidal. Tidevis var det krevende, og legge alt annet til side, når det var takras i den andre enden. Men det var også veldig givende, når man ved å vise at man virkelig bryr seg, kunne gjøre en liten forskjell i hverdagen. Det er en fordel om du liker å skrive eller chatte. Blir vi bedre kjent kan vi kanskje ta en kopp te/kaffe, eller en spasertur sammen en dag. Balansegangen mellom ett normalt arbeidsliv og familieliv i den ene enden, og en person som sliter, og har behov for å bli sett, hørt og ivaretatt i den andre kan virke vanskelig for utenforstående. Men det gikk fint forrige gang, og jeg er sikker på at det skal gå godt også denne gangen. Så hvor er du, som har behov for meg som venn i livet ditt.
Avatar

Re: ØNSKER DU EN BREVVENN, NETTVENN, GOD VENN

mars 29 2020 - 20:18
Hei, eg skriver gjerne brev med deg.
G 28
Avatar

Ang:Invitasjon til vennskap

april 5 2020 - 01:13
Hei,
Det er bare å sende meg en venneforespørsel, og skrive littegranne om deg selv. så aksepterer jeg den.
Avatar

Kunne trenge deg!

april 24 2020 - 22:42
Hei!

Jeg kunne trenge deg som venn. du høres jo skikkelig god ut!
Avatar

OOOOBS ....

mai 4 2020 - 21:47
Oi sann. Jeg har vært her inne på Sidetmedord med jevne mellomrom og sjekket for brev og venneforespørsler. Men jeg har ikke lest på selve foruminnlegget. Dumme meg, jeg skulle sjekket også her på selve foruminnlegget mitt om det var noen som hadde skrevet her. Jeg sender deg en venneforespørsel med en gang. Jeg har lært at hvis man holder ut, og skriver de første 5-6 brevene, så begynner kommunikasjonen etter hvert å gå av seg selv. Håper skuffelsen ikke ble for stor for at jeg var dum nok til ikke å sjekke foruminnlegget, men at vi likevel kan kommunisere med hverandre.
Avatar

Hei :)

mai 10 2020 - 03:05
Hei liker du Sjokolade platen fra Sørlandet den er kjempe god :D liker den sjokoladen Sørlandchips :D
Avatar

Hei

mai 16 2020 - 18:06
Hvorfor sender du meg heller ikke en venneforespørsel. Tar deg litt tid til å skrive hvem du er, og hvordan du har det. Det kan gjøre en forskjell og skrive brev til hverandre over tid. Men det fordrer at man skriver. De fire, fem første brevene er de tyngste. Men etter hvert lærer man hverandre og kjenne, og det går lettere og lettere for hver gang. Etter hvert kan man ikke være denne vennen foruten. Jeg har to brevvenner nå. En har jeg skrevet med i flere år. Det har vært, og det er givende for begge parter. Jeg har tid og plass for en brevvenn til. Jeg svarer alltid tilbake, og jeg bryr meg, det er sikkert og visst.
Til forsiden