Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen sinnsyke som vil starte band?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen sinnsyke som vil starte band?

nov 3 2018 - 04:39
Jeg vil lage band, men det er bare for sinnsyke. Det er mitt band og jeg er sjefen og bestemmer mest. Jeg spiller synth og trommer, så bandet trenger i hvert fall gitarist og vokalist. Helst også en trommis så jeg kan fokusere på synth. Åpent for flere instrumenter. Vi må møtes minst et par timer én gang i uken fram til vi har lagd i hvert fall tre låter.

Oslo/Akershus
Avatar

Hva ønsker du å spille?

nov 3 2018 - 11:28
Jeg blir med hvis vi kan spille akustisk. Jeg spiller nylonstrengsgitar på forsterker. Veldig god på fingerspill,akkorder og solo. Har også en ok sangstemme. Hva med coverlåter fra 60-70 tallet (mest) av det litt spenstige slaget.
Avatar

Nei!

nov 3 2018 - 15:06
INGEN coverlåter! Kun sinnsyk musikk. Elektrisk og digital.
Avatar

elsker dette

nov 20 2018 - 05:11
Elsker dette konseptet... kjenner en person med den vakreste stemmen noensinne men han får vrangforestillinger av å synge for da tror han at han er en viss avdød musiker og hvert ord han synger er en bekreftelse på det... så det er utrolig tragisk for har aldri hørt en så fin stemme.
Avatar

Re: Noen sinnsyke som vil starte band?

des 1 2018 - 16:42
I'm back! Anyone interested in music production? Join in!
Avatar

Fremdeles aktuelt?

mars 24 2020 - 14:47
Jeg er en godt voksen gitarist uten musikalske hemninger som er interessert i konseptet ditt. Kan akseptere at du ser deg selv som sjef i dette konseptet så lenge du er åpen for innspill. Musikalske preferanser er The residents, Portishead etc.
mvh
Lennart Larsen
Avatar

Re: Noen sinnsyke som vil starte band?

mars 24 2020 - 17:17
Fremdeles aktuelt. Hvor er du basert?
Avatar

Re: Noen sinnsyke som vil starte band?

mars 24 2020 - 23:03
vil heller lage film :(
Avatar

Fremdeles aktuelt?

mars 25 2020 - 10:48
Holder til i Bærum. Det ble litt stille hos deg. Sendte deg en venneforespørsel. Ønsker å vite litt om hva du tenker om prosjektet. Et band handler vel mest om kjemi hvor vi får det beste frem hos hverandre og derfor ser jeg det som meget viktig at vi blir litt kjent. Nå er vi jo isolert i en periode så da kan vi jo bruke tiden til å bli litt kjent med hverandre her, Er selv en mann med solid ballast fra å bli prøvd normalisert av psykisk helsevern uten at jeg kan se at de lyktes med den oppgaven da jeg fremdeles er den noe obskure utgaven av meg selv som jeg etterhvert har lært å like. Send gjerne noen ord om deg selv.

Avatar

Re: Noen sinnsyke som vil starte band?

mars 28 2020 - 05:21
Hei leoscorp61. Jeg er ikke her hele tiden. Det er ikke så viktig for meg å bli kjent. Kjemi gjennom lyd, ikke personlig vissvass. Enig? Har du mulighet for å ta opp lyd? I så fall kan vi sende lydsnutter fram og tilbake til hverandre. Feks at jeg sender deg bass også legger du på gitar. Også legger jeg på noe mer. Osv. Hva tror du om det? Hvis det ikke var for korona kunne vi møttes, men venter med det til etter korona.
Avatar

Re: Noen sinnsyke som vil starte band?

mars 28 2020 - 05:25
Flimflam, jeg er med på å lage film! Kan du det?
Avatar

re, re , re

mars 28 2020 - 12:47
Enig. Er ikke av den snakkesalige typen og det er en grunn til at det heter personlig ;-) Har ikke mulighet for opptak enda, men planlegger innkjøp av en Boss br 800. Har en ikke helt vellykket video på youtube som heter rocking chair improvisation. Ikke akkurat elektronisk, men viser ihvertfal hvor jeg står rent teknisk. Å bruke den arbeidsmetoden du foreslår ser jeg bare fordeler med for det er mye friere å være alene i en kreativ prosess og heller møtes når det er noe konkret å jobbe med.
Avatar

Fremdeles aktuelt?

mars 30 2020 - 21:48
Denne kommunikasjonen gikk for trått og om det er tilfellet med musikken også trekker jeg meg ut. Foretrekker dymamisk og progressivt arbeid. Liker ikke å arbeide med sirup under skoa. I dette er jeg sjef rett og slett fordi jeg får ting gjort. Du får ha lykke til videre og jeg håper oppriktig at du får til det du ønsker med musikken din :-)
Avatar

@ voffvoff

april 20 2020 - 11:46
Vel, altså... :P jeg har gjort det før, for gøy. :P
Til forsiden