Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen seriøse her?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen seriøse her?

mars 21 2020 - 11:20
Ganske ny her, men dårlige erfaringer allerede... Er det i hele tatt noen seriøse her som ikke søker en sugardaddy eller sextreff? Er det noen her som bryr seg om andre enn bare seg selv og sin egen agenda? Det må det vel være, men jeg har bare ikke møtt dem enda forhåpentligvis... Provoserer sikkert flere nå, men prove me wrong...
Avatar

Samme erfaring

mars 21 2020 - 16:59
Jeg er på jakt etter seriøse venner.
Skjønner godt hva du snakker om, og har opplevd deg samme flere ganger.
Bare send meg en melding om du vil snakke med meg
Avatar

Hei

mars 21 2020 - 17:31
Jeg er seriøs. Mann 38 og bor i Trøgstad. Bare å ta kontakt.
Avatar

mars 21 2020 - 17:59
Hahahah fell U, 99,9% groms her inne:D men ja er seriøs;)
Avatar

Re: Noen seriøse her?

mars 24 2020 - 23:01
Svært seriøs. Men driter på draget støtt og stadig. Hilsen jente :P -_-
Avatar

Seriøs

mars 25 2020 - 15:40
Hvor holder du til da? Har du barn? Jeg ser etter noen som har tid og skravle og gå en tur innimellom. Og vennene mine med barn eller kjæreste har ikke det. Vel, helt greit om du har begge deler. Ikke ute etter noe date faktisk. Bare ute etter noen som er vanntett, hyggelig, rusfri og ærlig og sånt. En venn altså
Avatar

Useriøse

mars 26 2020 - 23:41
Hei
Er mann på 54 og har slitt med mye inntil for 3 år siden.Nå har jeg det bra,men savner en turvenn.Spiller ikke noe rolle for meg alder,men ikke 13 eller 90.Jeg skriver til menn og kvinner.Merker at kvinnene er skeptisk.DEt skjønner jeg faktisk,men synd at mange skal ødelegge.Lykke til Cheguevara
Avatar

Seriøs

mars 28 2020 - 04:47
Det er endel seriøse her og.
Mann 53 Sørlandet her gift og to barn. Søker venner både på nett og in real life
Så bare å legge meg til for de som ønsker
Avatar

Re: Noen seriøse her?

mars 28 2020 - 15:05
90 % av brukerne her inne svarer ikke på meldinger en gang...

Men ja, jeg er hvert fall seriøs :) Addet deg som venn og et par andre fra tråden så får vi se :)
Avatar

Re: Noen seriøse her?

mai 24 2020 - 00:46
Ja, jeg anser meg å operere innen kategorien seriøs :-) K,41 uten behov for sugar daddy.
Avatar

Jeg er seriøs!

mai 26 2020 - 11:16
Det virker som det finnes en god del ustabile/fjerne mennesker her inne som ikke vet hva de vil og hva de skal gjøre når noen tar kontakt med dem...
Jeg er K 35 år bor i Oslo med et bred interesse for mange ting. Ønsker ikke date! Kun gode mennesker som er villige til å investere litt tid å energi for å bygge gode vennskap. :-)
Avatar

Seriøs ja :-)

mai 26 2020 - 19:24
Seriøs nok ja :-) Men det er kanskje de fleste? Er vel her som på andre sider; at det er noen som ødelegger for flertallet.
Har møtt et par tre seriøse jenter/damer her inne, men det har blitt med en kaffekopp eller spasertur. Dels på grunn av avstand og dels på grunn av at de har hatt noen utfordringer som spilte inn. Men sånn vil det vel være på en side som dette tenker jeg.

Jeg for min del har forsøkt å legge inn annonse og svart på annonser. Synes kanskje at folk kunne være flinkere til å skrive om de vil ha noen å prate med IRL eller bare på nett, og om de vil møte noen IRL så bør de jo skrive hvor de holder til i landet og hva de ser etter. Jeg ser etter venninne(r) (bryr meg lite om alder) å gå tur med, prate eller stikke ut og ta et kveldsbad med - eller ta en pizza, prate og se en film i sofakroken.

Men hvem vet. Kanskje dukker det opp ei jente/dame i nærheten av Fredrikstad eller nabokommunene. Kan aldri miste håpet :-)

Benytter anledningen til å si lykke til til alle som er i samme situasjon (og det er det jo tydeligvis en del av) :-)
Avatar

Seriøs

mai 26 2020 - 19:32
Ettersom nettsiden drives av Mental Helse, er det jo naturlig at en del av brukerne sliter psykisk. Jeg har ikke opplevd noe av det innleggsforfatter refererer til, men er nok ganske selektiv når det gjelder hvem jeg skriver til. Frustrerende når folk som søker venner, ikke svarer på meldinger. Hva handler egentlig det om?
Avatar

"90 % av brukerne her inne svarer ikke på meldinger en gang..."

juni 1 2020 - 15:55
Ang. det så kan det hende at det er fordi det aldri er folk her. Jeg er innom i perioder, svarer på litt, venter på antydning til liv og svar...men det kommer ikke. Så forsvinner jeg igjen. Lenge.
Til forsiden