Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen potensielt nye venner/veninner i Kristiansand?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen potensielt nye venner/veninner i Kristiansand?

sep 7 2015 - 19:52
Hei.

Er en gutt på 25 år.
Er egentlig ganske normal, men er/var nok en smule innadvent og har ofte valgt å være alene fremfor å være med andre. På den måten har jeg mistet nettverk, har mange bekjente, men ikke mange venner jeg kan invitere på ting uten videre. Dessuten reiser mange bort og da blir det trangere med venner.Har ikke veldig mange hobbyer. jeg liker meg inne med film eller serier en lørdagskveld, men kan også ta en tur på byen i blant. Aktivitet og trening er jeg heller ikke fremmed for, tar gjerne en tur i skogen.


Er du Jente eller Gutt i noenlunde samme alder (dvs rundt 20-30) som vil bli kjent send meg gjerne en melding så kan vi ta det derfra.
Avatar

Re: Noen potensielt nye venner/veninner i Kristiansand?

sep 8 2015 - 07:28
Sender deg en privat melding :)
Avatar

Re: Noen potensielt nye venner/veninner i Kristiansand?

sep 8 2015 - 15:52
Hei! :)
Jeg er også en 25 år gammel gutt i samme situasjon i Kristiansand. Tror det mange andre, både gutter og omkring vår alder jenter som sitter å kjeder seg alene. Grunnene er mange, folk flytter, vennegjengen blir spredt og splittet og det er ikke like lett å få nye venner.
selv har jeg studert her noen år noe uten bli godt kjent med noen her. Jeg ble veldig hjemmekjær da jeg bodde sammen med exen min fram til i våres, og etter en kjærlighetssorgens sommer, er jeg tilbake i Kristiansand for fullføre skolen.
Googla ensom i Kristiansand for se om det fantes noe rett og slett, ble veldig glad da jeg fant denne siden med dette emnet! Håper det er flere leser dette, jeg er ny her, men kanskje vi kan bli en liten gjeng som kan ha det gøy sammen. Jeg liker roadtrips, tyrer i skog og mark,dyreparken, ta en øl i byen, diskutere, og mye anna,

Sender deg pm og venneforespørsel
Avatar

Re: Noen potensielt nye venner/veninner i Kristiansand?

sep 9 2015 - 00:19
Dere har begge fått svar :) Godt å se at innlegget nytter.
Avatar

Re: Noen potensielt nye venner/veninner i Kristiansand?

sep 17 2015 - 19:08
Hei:) Jeg er også en gutt på 25 år som savner venner i Kristiansand. Mange av mine tidligere venner har flyttet til andre steder i landet, samtidig som at jeg er arbeidsledig. Om noen har lyst til å ta et par øl på byen eller en tur i skogen, så er jeg veldig klar:) Kanskje vi til og med kan samle en lite gjeng og finne på noe sammen? :)
Avatar

Re: Noen potensielt nye venner/veninner i Kristiansand?

sep 17 2015 - 20:43
Ikke sant, jeg har nok ikke anledning før mot slutten av neste uke ihvertfall, men vi kunne jo sikkert funnet på noe :), Regner med Fredrik90 også er klar?
Til forsiden