Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen i Trondheim som vil bli bedre kjent?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen i Trondheim som vil bli bedre kjent?

aug 11 2019 - 21:40
Hei der! Jeg er en mann på 25 år som flyttet til Trondheim med samboeren min for litt over ett år siden. Det vil si, hun var samboeren min inntil vi giftet oss i sommer, så kone er vel en mer korrekt beskrivelse nå. Jeg kjenner strengt tatt ingen her i byen med unntak av min bedre halvdel og familie, så å få meg en venn eller to er noe jeg kunne tenke meg.

Jeg er interessert i det meste, og kan nevne blant annet ernæring, psykisk og fysisk helse, politikk, fotball, musikk, mat, miljø og mennesker som konkrete eksempler. Tidligere har jeg lidd av en angstlidelse kalt OCD, men i dag er jeg frisk. Har dog en nakkeskade som gjør at det er litt begrenset hva jeg klarer å være med på av fysiske aktiviteter, men turgåing er jeg glad i.

Høres dette totalt uinteressant ut? Da synes jeg ikke at du bør ta kontakt! Men om dette mot formodning vekket nysgjerrigheten i deg så send meg gjerne en melding, eller svar på innlegget. Hvem vet, kanskje kan det være starten på et langt og lykkelig vennskap? :)
Avatar

hei

sep 2 2019 - 23:08
God kveld
Til forsiden