Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen i Oslo områdeet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen i Oslo områdeet

okt 23 2014 - 21:00
For noen år siden opplevde jeg det traumatiske at min mann omkom i utlandet. En god venn (og nå kjæreste) har støttet og hjulpet meg hele veien. Men det jeg opplevde var at flere venner og venninner trakk seg unna. Oppleves som tungt. Jeg er med i en gruppe (både menn og kvinner) som treffes jevnlig i løpet av året (reiser, middager osv) og det er jeg glad for. Men jeg savner gode venninner i hverdagen - noen å gå tur med, på kafe, skravle om altmulig med.
Jeg er kvinne midt i 50-årene. Bor alene. Regner meg som ungdommelig og sprek. Fast jobb. Mye er bra... men altså savner variasjon i hverdagen.
Noen fler der ute? Send meg gjerne en melding
Avatar

Re: Noen i Oslo områdeet

okt 24 2014 - 13:02
Har opplevd noe lignende.Ble for noen år siden utsatt for en kriminell handling.Hele livet mitt falt i knas.Det værste var å oppleve at mine venner sviktet totalt. Jeg ble stående helt alene da jeg trengte dem som mest. Trakk meg derfor helt unna alt som heter venner og sosialomgang.Jeg har alltid vært sosial og utadvendt med mange venner.Rart sitte her som førtiårng og kan telle de vennene jeg har på en hånd.Men har egentlig ingen jeg kan snakke med
Avatar

Re: Noen i Oslo områdeet

okt 28 2014 - 08:22
Virker som du er blitt hardt rammet. Om bare folk kunne forstå hvor viktig det er med støtte når tragedien rammer. Det er dessverre ikke uvanlig at venner og bekjente trekker seg unna når det blir vanskelig. Jeg har iallfall lært at om noe skulle skje med mine (gjenværende) venner vil jeg stille opp - uansett. Det betyr så mye å vite at noen tenker på deg.
Til forsiden