Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen i Indre Østfold?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen i Indre Østfold?

okt 30 2022 - 22:58
Hei.
Kort om meg først, til tider har jeg et behov for å kunne få tømme huet og det er ikke bare bare til tider. Jeg har vært igjennom mye og fått KPTDS pga alt. Jeg er ikke i arbeid,og får heller ikke lov til det pga jeg har vist nok nok med meg selv,hehe :) Litt ironi må man ha.
Jeg har også barn som ikke bor med meg, og jeg har hunder som lyser opp hverdagen min. Jeg sitter stort sett alene (utenom min mann da )og tørr nesten ikke gå ut pga jeg ikke kjenner noen og jeg aner ikke åssen jeg skal kunne bli kjent med noen heller, jeg er helle ikke flink til å vedlike holde kontakt, så jeg ønske meg vel ei bennine som takler meg, kan komme til meg og få meg med ut osv osv.

Men spm er om det finnes noen da ?

Jeg er ellers ei glad jente, er egentlig super sosial og trives mes både barn og dyr. Biler og båter :) Jeg er ei fri sjel :)

er 41 år
Avatar

Jeg bor i Østfold

okt 31 2022 - 07:34
Jeg bor i Østfold :] Kvinne jeg også.

Hva kan du tilby et vennskap? Hva et dine egenskaper? :) Skriv gjerne litt om det også. For en venn som kommer til deg, får deg ut og pusher på med kontakt sånn at du slipper for det er du ikke noe flink til - er uhyre sjeldent å finne. Faktisk så er det ofte grunnen til at vennskap opphører. Fordi ting blir skjevfordelt, den ene må dra lasset mens den andre krever. Eller å bli noens søppelkasse fordi ens venn trenger å tømme hodet som du nevner.

Hva kan du tilby et vennskap? Du skriver du et supersosial men du tør ikke møte folk. Du skriver at en venn må komme hjem til deg. Er det slik at du ikke har noen ønske om å besøke din venn? Gi og ta er viktig :)

Avatar

Hei

nov 2 2022 - 17:56
Jeg bor i Østfold og du kan gjerne skrive til meg. 39 år. ????
Avatar

Re: Noen i Indre Østfold?

nov 8 2022 - 21:35
Hei.

Neida jeg er en venn som virkelig er der
Jeg brenner for å hjelpe andre og når jeg først blir trygg på et menneske så er jeg der for de. Jeg reiser også på besøk om jeg har mulighet. Ikke bare enveis. Men i begynnelsen så haddde jeg sitti pris på å bli pusha ????
Avatar

Re: Noen i Indre Østfold?

nov 10 2022 - 12:20
Hei,

Jeg bor i Sarpsborg så ikke så langt unna, blir gjerne kjent jeg om du vil :!

Ha en fin dag :)
Til forsiden