Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen i Bergen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen i Bergen?

jan 19 2022 - 12:33
Hei. Droppet ut av studiet så ikke så lett å bygge nettverk i ny by! Det ble også akkurat slutt med dama. Ser etter venner/veninner i Bergens området. Er selv 20 år! Bare å ta kontakt
Avatar

Re: Noen i Bergen?

jan 23 2022 - 21:25
Hei! Eg vil òg bli kjent med andre. Gjekk nyleg ut av studiet og er 20 år. Eg er interessert i norrønt og norrøn kultur, òg litt japansk som anime og spel. Veldig glad i Zelda spel! Kva er dine interesser?
Avatar

Hallaien

jan 24 2022 - 23:02
Vil utvide vennekretsen og bli kjent med nye folk. Har mange forskjellige hobbyer og trives egentlig med det meste. Liker å prøve nye ting. En ting jeg ikke er fan av er fotball, men der er jeg en eksepsjonell heiajente. Jeg er 21 år og liker rolige dager i godt selskap men trives også godt på party med mye dansing.
Avatar

Heisann!

jan 26 2022 - 03:16
Hei, gjerne ta kontakt med meg på privat mld! Er selv fra Bergens området, 22år :) Leter også etter nye bekjente/venner :)
Til forsiden