Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen fra Oslo?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen fra Oslo?

aug 2 2013 - 21:45
Hei.

Jeg er en mann på 27. Jeg jobber i en bransje hvor det er mye mennesker. Uheldigvis er det et freelance yrke som gjør at jeg aldri rekker å knytte sterke nok bånd med menneskene jeg møter. Jeg har 6-7 gode venner som jeg møter i de perioder hvor jeg ikke har jobb. Men jeg kunne virkelig tenkt meg å blitt kjent med noen fler. Kvinne eller mann spiller ingen rolle! Gjerne mellom 20 og 35. Jeg liker de fleste mennesker, men setter litt ekstra pris på de som har litt verdier i livet! Kontakt meg, så møtes vi kanskje for en kaffe eller en øl?
Avatar

Hei

aug 3 2013 - 09:14
Hei!
Sendte forespørsel jeg
Avatar

Ny

aug 3 2013 - 16:06
Jeg er ny her inne, og forstår ikke helt hvordan dette fungerer. Men hva er funksjonen med at man blir venner her inne?
Avatar

=)

aug 3 2013 - 16:52
Gå innpå mine venner på oppe ved venstre hjørne også må du godta venneforespørselen.
Avatar

venner/venninner søkes

aug 9 2013 - 11:36
Hei jeg er ei jente på 29år som søker etter noen flere venner/venninner, da de fleste jeg kjenner er mye opptatt, selv er jeg gift og har en gutt på 4år. Jeg liker å gå på kafe/eller spise ute,gå turer, dra på kino o.l Ta kontakt hvis du er intressert.
Avatar

Hei,

aug 25 2013 - 18:17
Jeg sendte deg en venneforespørsel..

Hilsen, "Caroline33".
Avatar

hei...

okt 16 2013 - 01:49
hei,
er en alenemor på 29 år, fra Oslo som ser etter nye venner og nettverk(menn/kvinner) for å kunne få hverdagen gå enda hyggeligere.
Jeg har en gutt på snart 2,5 år. Er opprinnelig fra Iran, men har bodde de siste 15 årene her i landet. Trives veldig godt med det livet jeg har nå, men hadde vært enda bedre om jeg hadde funnet og møtt noen nye venner/nettverk(uansett kjønn)

sendte deg forespørsel;)
mvh
hope7777
Til forsiden