Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen å snakke med?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen å snakke med?

mai 10 2014 - 01:30
Finnes det en pålitelig og reflektert sjel som tør å prøve snakke litt på telefonen? Jeg vet ikke om det er en god idè, men kanskje verdt et lite forsøk. Av og til føler jeg at det å skrive bare blir "tomme ord".. Savner å kunne diskutere med noen, ringe til noen for å spørre hvordan "ditt og datt" har gått, fortelle ting til som jeg dessverre alt for ofte blir gående alene med. Men.. i disse dager er kanskje nær sagt de fleste "godt vant" med å nøye seg med skriflig kommunikasjon over nettet. Telefonskrekk er også en utbredt uting. Ikke for meg, dog. Tror jeg er minst like god til å lytte som til å fortelle, så hvis noen kjenner seg igjen i behovet for å ha noen å snakke fortrolig med så rop ut! :)

Avatar

Hehe

mai 10 2014 - 03:37
Hehe, skulle gjerne gjort det, men det har jeg litt angst for... :-P

Prøvde det for mange år siden... og det ble kleint ass. ;-)

Men er man ikke meg går det nok bedre. ;-)

Håper du får noen svar!
Avatar

Skjønner

mai 10 2014 - 10:08
Blir det for kleint får man heller bare legge på ;) Og prøve igjen en annen dag kanskje.
Avatar

hva med skype?

mai 10 2014 - 10:20
Det kan bli høy telefon regning etter hvert da. Hva med skype der er det støtte til mikrofon for å snakke med hverandre i. Jeg har spilt en del dataspill der vi snakker med hverandre per mikrofon, jeg er villig til å prøve det i alle fall :).
Til forsiden