Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen å snakke med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen å snakke med

nov 29 2020 - 10:50
Jeg er så vanvittig ensom. Føler meg helt alene i verden, for det er jeg faktisk. Jeg står helt alene, har ingen å lene meg på, ingen støtte, forståelse, samhold, godhet, kjærlighet. Og jeg trenger det så inderlig. Har så mye å slite med, både fysisk sykdom, psykisk slit, masse motstand fra folk generelt. Jeg trenger så innmari en venn …

For meg er kanskje følelsesmessig støtte det viktigste i et vennskap, at man engasjerer seg og bryr seg om hverandre. Forståelse og empati. Jeg blir bare sliten av å holde kontakten med folk når det kun er på det overfladiske. Jeg er også en som gjerne går i dybden og er personlig med en gang, instant friends liksom, føler litt at enten er man på bølgelengde fra første stund, eller så blir man kanskje aldri det. Jeg er ikke som folk flest sånn sett, men det må jo finnes noen andre som er som meg, så har jo et håp om at noen kanskje skal ønske å skrive med meg.

Når det gjelder alder, skjønner jeg at det er noe mange er opptatt av. Selv er jeg overhodet ikke det, jeg finner det såpass uinteressant at jeg helst ikke nevner det. Saken er at alder virkelig ikke er noe annet enn et tall, det kan være så mye som 50 (eller mer) års aldersforskjell mellom to mennesker, og de går bedre overens enn to på nøyaktig samme alder. Man har såklart et visst bilde av at man har mer til felles med folk rundt sin egen alder, men det stemmer så langt i fra alltid. Så etter min mening kan man gå glipp av mye ved å utelukke visse aldersgrupper når man søker venner/samtalepartnere. Og det er litt trist å bli utelukket på bakgrunn av alder, spesielt når man føler seg en annen alder enn det man er, men jeg respekterer selvsagt andre sine meninger på det punktet også.

Bør vel nevne at jeg er kronisk syk, noe som gjør at jeg ikke alltid klarer å skrive så ofte. En annen ting det fører til er at jeg ikke har noe krefter til surhet og krangling, det kan jeg rett og slett ikke forholde meg til, da det går ut over den fysiske helsa mi, som allerede henger i en ganske tynn tråd. Godhet, varme og forståelse er dog dypt savnet, og noe det bør være mye av i et vennskap synes jeg. Verden er kald og hard nok som den er.

Send meg gjerne en venneforespørsel og en melding, hvis noen er interessert i å snakke :)
Til forsiden