Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen å snakke med.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen å snakke med.

april 25 2020 - 08:59
Jeg trenger en venn som også trenger noen. Jeg er ikke veldig god på å være sosial, og jeg er ganske nervøs for å snakke med nye folk, men jeg har plutselig kommet til et punkt hvor jeg trenger en ordentlig venn. Noen som jeg kan snakke med litt når som helst, og som også trenger noen. Fordi jeg ikke er så god på å prate med andre så må nye folk gjerne prøve litt ekstra for å bli kjent med meg, men jeg blir veldig pratsom når jeg først bli kjent med noen.

Jeg er veldig glad i å lese, og jeg har en stor interesse for biler (selvom jeg ikke kan alt enda, men jeg lærer mye). Jeg er en filmentusiast, så jeg liker å snakke om det også, og jeg liker å ta naturbilder, selvom jeg ikke er kjempegod enda, men jobber med det.

Jeg har mine sett med utfordringer, så jeg har laget en del restriksjoner for megselv, men jeg håper ikke det hindrer noen fra å ville prate med meg.

J20
Avatar

Hei!

april 25 2020 - 09:57
Jeg sendte en pm med litt spørsmål.. å restriksjoner hehe :)
Avatar

:)

april 25 2020 - 10:18
Tror nok det er ganske mange som kunne tenkt seg å prate med deg. Tror ikke du har noe å frykte ^^
Til forsiden