Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen å snakke med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen å snakke med

april 6 2020 - 08:06
Hei!
Jeg er en kvinne på 30år, bosatt i Trøndelag, som gjerne skulle hatt noen å skrive med. Jeg har nylig fått en tilbakefall på min angst (generalisert angstlidelse) etter at vi flyttet inn i ny bolig og har funnet masse feil på huset. Jeg og min samboer har hatt noen svært krevende år nå, og det bare virker som om det aldri tar slutt. De siste par ukene har det vært mye tårer og ekstremt mye bekymring og krisemaksimering. Jeg har nå endt opp med å sykemelde meg på grunn av utmattelse. Det føles som om jeg ikke har mer kapasitet igjen til å takle alt som skjer.

Hvis det er noen som føler eller har følt på denne følelsen som har lyst på noen å snakke med og som er villig til å høre min historie - send meg gjerne en venneforespørsel. Det hadde vært utrolig godt å ha noen å snakke med og noen å lytte på.
Avatar

Kjære deg

april 7 2020 - 11:47
Hei. Jeg er en gift kvinne på snart 53 år, og er derfor endel eldre enn deg, men har kanskje litt erfaring med livet. :)

Jeg er innom her de dagene jeg er online, så da kan jeg prate med deg, vettu. Jeg sender deg en melding.

Avatar

Re: Noen å snakke med

april 7 2020 - 19:01
Snakker gjerne! :)

Sendte deg venneforspørsel.
Til forsiden