Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen å skrive med?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen å skrive med?

nov 16 2016 - 18:36
Hallo.

Jeg er relativt ganske ny her og I disse dagene med mye seinvakter og lite tid til det sosiale, så er jrg ute etter noen å skrive med.

Er egentlig hovedsakelig ute etter noen som jeg kan prate om alt og ingenting, da man har mye på hjerte man har lyst til å få ut eller bare dele med, men som man kanskje ikke er villig eller særlig lysten på å dele med sine venner av ulike årsaker. Da er det greit at man kan skrive til en som kan komme med synspunkter som kanskje venner/bekjente ikke vil eller tørr å si/skrive.

Så om det er noen der ute som ser etter det samme, ta gjerne kontakt. Alltids hyggelig og spennende å bli kjent med nye personer

Ha en god aften videre :)
Avatar

Re: Noen å skrive med?

nov 17 2016 - 18:00
Jeg er best på snakke om ingenting, men kan forsøke å snakke om alt også
Avatar

Re: Noen å skrive med?

nov 25 2016 - 06:31
Hei og god morgen! :-)

Jeg er HELT ny her, jeg! :-)

Jeg fant denne siden nå for en liten time siden, og ble veldig spent på om dette kunne være noe for meg.

Det du skriver er også det jeg kunne tenke meg, noen å snakke med om det meste, og ting som kanskje er ikke er så lett å snakke med de en har rundt seg til vanlig med. Trenger ofte å snakke i dybden om ting og synes det har vært vanskelig å finne venner som er så interessert i det.

Vet jo ikke om du er mann eller kvinne, men jeg er en kvinne på 47 og lykkelig gift, så føler vel at det er kvinner jeg helst bør se etter. Så er du det, kunne vi jo "give it a try"?

Mvh Hufserufsetufsa

Avatar

Re: Noen å skrive med?

des 4 2016 - 21:07
Skriver gjerne, jente på 25 :)
Avatar

Re: Noen å skrive med?

des 5 2016 - 11:48
Hei, jeg trenger også noen å snakke med:) Bare å sende meg en melding.
Avatar

Hei :)

des 5 2016 - 16:49
J26 som er ganske ny her selv.
Legg meg gjerne til (både trådstarter og dere andre som kommenterer), alltid hyggelig å ha noen å skrive med i disse mørke vintertider :)
Til forsiden