Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen å dra ut sammen med i Oslo ?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen å dra ut sammen med i Oslo ?

mai 3 2014 - 12:12
Hei!

Har bodd litt i Oslo nå men desverre ikke klart å skaffe meg noen venner hittil. Jeg er i jobb, men kollegene mine har bare blitt værende kolleger, og ikke venner som jeg henger med på fritiden. Jeg synes det er litt vanskelig å bli kjent med nye folk og kan nok lett virke litt reservert (men har egentlig lyst til å være sosial og utadvent). Jeg bare synes det er veldig vanskelig å slippe meg løs, men klarer jeg det så tror jeg folk synes jeg er veldig ålreit og hyggelig å være sammen.

Det jeg lurer på er om det er noen som kunne tenke seg å bli litt kjendt for å henge sammen når vi tar en tur ut på byen? Har veldig lyst til å oppleve mer av bylivet og jeg synes det blir litt kjipt å skulle dra ut alene:P Det trenger ikke bare være å dra ut sent en fredag eller lørdag, men gjerne også bare ta seg et par pils på ettermiddagen og.

Det blir dessverre litt for mye tid foran tven, og det er viktig å komme seg ut og oppleve livet, så hvis noen kanskje kjenner seg igjen eller har samme ønske som meg, ta kontakt! Jeg er en mann på 26 og et aldresstrekk på 5-6 år gjør selvsagt ingenting :) Kjønn spiller heller ingen rolle :)
Avatar

Ny bruker: Heaven3000

mai 4 2014 - 18:45
Da presterte jeg å glemme passordet med én gang og måtte opprette ny bruker siden jeg ikke registrerte noen epost....:S haha, menmen.
Brukernavnet mitt er nå altså nesten det samme, Heaven3000, bare en null ekstra:P
Jeg la til en venn på Heaven300 men siden jeg ikke får brukt den nå så legg meg gjerne til på nytt:)
Avatar

Heaven3000

mai 17 2014 - 08:52
Heaven jeg er en gutt på 32, og har ikke så mange jeg heller. Ta kontakt så tar vi en øl hører på musikk og nyter bylivet. Jeg sendte deg en venneforespørsel :)
Til forsiden