Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen å dele med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen å dele med

april 13 2013 - 12:59
Hei, jeg er en jente på 29år fra Akershus/Oslo område. Jeg savner venninner i livet mitt,da det er en stund siden mine forsvant! Jeg ønsker å prate med noen om det som er vanskelig for meg, men også dele det vanlige i livet, noen jeg kunne dele positive opplevelser med, noen jeg kan le sammen med, bli kjent med.
Nå fullfører jeg almennfag via voksenopplæring, jeg har tre dyr, glad i å lese, glad i quiz og gode samtaler, ofte prater jeg mye og har masse humor, jeg liker se på filmer, glad i friluftsliv!
Håper noen har lyst å bli kjent med meg!
Avatar

Hei

april 13 2013 - 17:37
Jeg kjente meg igjen...jeg savner også en venninne. Jeg har ikke hatt noen venner på flere år pga jeg sliter med sosial angst, men håper å bli kjent med noen her inne.
Legg meg til om du vil.

Hilsen, "Caroline33"
Avatar

Noen

april 13 2013 - 18:02
Takk for svar! Jeg la deg til :) Hyggelig at noen svarte, jeg sliter med det samme selv, har isolert meg i altfor stor grad mange år nå. Så på tide å prøve komme noen skrtt ut av det!
Jeg er her om du har lyst å prate med meg :)
Avatar

Hei!

april 14 2013 - 12:35
Jeg har sendt deg venneforespørsel. Mulig jeg er for gammel for deg. 40 år nå. Bor i Oslo. Jeg vil gjerne bli kjent med folk jeg kan gå turer med, dra å restaurant, cafe, utstilling, kino og reise med. Jeg ser etter noen som man kan være seg selv med. Noen som man også kan møte når dagene kan være litt tunge.
Avatar

:)

april 14 2013 - 14:40
Takk for svar :)
Jeg ønsker også kunne møte noen innimellom, gå en tur, ta en kaffe, prate! Jeg fyller 30 dette året, så ikke så stor forskjell mellom oss!
Jeg har tre dyr, en hund, så lurte på om du også liker dyr?
Avatar

Hei!

april 14 2013 - 16:11
Det kommer an på. Jeg er ikke spesielt interessert i dyr, men har ikke noe imot dem heller. Jeg kan bli redd for hunder som er aggressive.
Avatar

.Hund

april 14 2013 - 16:31
Hm ja det var ikke helt passende, har en snill og lydig hund, men hun er 50kg og ser ut som en forvokst pittbull, så da tror jeg ikke du og jeg har samme syn ang dyr.
Hunden min Emily er hele livet mitt, så jeg trenger møte noen som er komfortabel med min beste venn :)
Men er her om du kun trenger prate med noen :)
Avatar

Hei!

april 15 2013 - 16:57
Noen hunder går jeg greit sammen med. De som er rolige. Jeg liker ikke hunder som blir aggressive på meg. De merker kanskje at jeg er redd/engstelig og blir derfor ovenpå og aggressive? Hvis din hund er snill og grei er det ikke noe problem for meg.
Avatar

:)

april 15 2013 - 17:25
Emily er en snill og rolig hund :)
Ble bare engstelig for at du var redd slike raser!
Send en meld på innboksen min, så finner jeg deg der :)
Avatar

Hei!

april 17 2013 - 14:27
Har sendt deg en melding.
Til forsiden