Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen I bergen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen I bergen?

feb 17 2020 - 21:54
Håper det er noen der ute som kanskje har lyst å bli litt kjent og har lyst på en ny venninne? ???? Jeg er mye ensom, selv om eg har samboer og barn. Savner det å ha en venninne å kunne prate med alt og ingenting om... Prate dritt med og le med.. Kanskje etterhvert finne på noe med og. Eg er sjenert, og sliter med en del angst. Og det gjør det jo ikke lettere å komme seg ut å bli kjent med noen. Eg sliter også med vekten, som bare øker min usikkerhet. Men når det er sagt så er eg ikke bare negativ,men klarer ofte å kommunisere bedre skriftlig enn muntlig da eg suger på smalltalk... ????
Håper noen ikke ble skremt med kanskje har lyst å sende meg en mld... ????
Avatar

Hei

feb 18 2020 - 19:08
Send meg gjerne en melding om du har lyst til å bli kjent. Jeg har samboer og et barn, men ikke mange venninner. Sliter med vekten og kan nok være litt beskjeden før jeg blir ordentlig kjent med nye mennesker. Er 41 år og bor i Åsane.
:)
Til forsiden