Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nettvenninner (kun jenter/damer)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nettvenninner (kun jenter/damer)

jan 25 2015 - 10:53
Hei! Jeg er veldig glad i å skrive, og synes det er lettere å uttrykke meg skriftlig enn muntlig noen ganger, så derfor søker jeg etter nettvenninner som jeg kan "brevskrive" med. Hadde mange brevvenninner da jeg var yngre, og jeg kjenner at det er noe jeg savner litt. Alltid koselig å få en mail, skrible noen ord, bli kjent med nye mennesker.

Hadde vært fint å finne noen med litt av de samme interessene som meg:

Fotografering/Bilderedigering, matlaging, se på filmer, lese bøker, ta en fest/bytur, reise, brettspill, skrive, shoppe.. Ja, det er vel stort sett det som er mine interesser.. :-)

Litt om meg: Jeg jobber på videregående skole, har samboer og hund. Er 33 år gammel.

Mer forteller jeg hvis vi får en god kjemi :-)

Håper det er noen damer der ute som også liker å skrive som kunne tenke seg å skrive noen ord til meg. Venter i spenning ;-)
Avatar

Vil gjøre noe godt for andre!

jan 29 2015 - 20:49
Heihei! Jente på 17 her! Hadde vært koselig med en liten skrive samtale! Veldig interessert i fotografering! Bare å ta kontakt ;)
Avatar

"Brevvenner"

feb 20 2015 - 12:27
Husker jeg også hadde mange brevvenner i oppveksten:)
Sender deg en venneforespørsel, og send meg gjerne noen ord hvis du vil:)

Hilsen dame i 30-årene
Avatar

heihei

april 11 2015 - 21:02
Jente på 27 år her, føler vi har veldig mye til felles ut i fra hva du skriver. Så om du ønsker kontakt med flere er det bare å sende meg en melding så skal jeg svare deg tilbake. Legger deg til som venn her inne også :)
Til forsiden