Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nettvenner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nettvenner

juli 6 2020 - 00:54
Har ikke all verden med gode venner, og aldri hatt det. Alltid vært litt sjenert og rolig, men folk som har kjent mg godt har også sett meg som "livsglad", og "sprudlende" . Har nok litt med trygghet,og følelsen av at jeg vet litt mer hvor jeg har folk når det har gått litt tid. Fant sambo og flytta til et mer "øde" og mindre sted for 5 år siden. Glad i min sambo, men ting kunne også vært litt enklere.. Gjør det ikke bedre av at jeg savner fler gode venner jeg kan prate om mine ting med... Er ganske ensomt til tider.. Savner noen dele litt hverdag med, kunne spøke litt med, finne på litt med, ta et par glass vin med mm.. Ikke sikkert jeg treffer noen som bor i nærheten, men ville nok hjulpet en del ha noen nettvenner også!- eller litt kontakt på snap etterhvert(siden denne siden her kunne vært bedre..) Dere er gjerne fra 25-60 år, jente/ gutt... Mine intr er bl.a dyr, natur, foto,musikk, danse, film,mat/ drikke, kake, reise, nyte vin, litt fest, museum, litt blomster, brodere, puzzle,lese mm... Håper på svar fra noen hyggelige folk:)
Avatar

Re: Nettvenner

juli 11 2020 - 15:29
Sendte deg venneforespørsel så kan prates mer på pm :) hilsen jente 27
Avatar

Hei Happylife

juli 20 2020 - 07:42
Kjenner meg igjen i det du beskriver om personligheten din. Hadde vært kjekt om vi kunne bli nettvenner. Ser ut som vi har en del tilfelles:). Har desverre ikke snap men har discord :). Håper å høre fra deg
Avatar

Hei

juli 22 2020 - 04:08
Legg meg gjerne til hvis du vil. Jente, veldig snart 33 år gammel. Hadde vært hyggelig med nettvenn :)
Til forsiden