Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nettvenner ønskes

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nettvenner ønskes

april 5 2019 - 20:48
Jeg er 37 år gammel (ser mye yngre ut), og bor på Vestlandet. I byen jeg bor i har jeg ingen venner. Det kommer kanskje av at jeg i tillegg til bipolar lidelse type 1, har Asperger syndrom. Heldigvis har jeg et par venner utenbys som jeg har mye kontakt med. Men jeg skulle svært gjerne hatt flere venner.

Psykiateren min sier at jeg er den mest intelligente pasienten han har hatt. IQ sier ikke nødvendigvis noe om personlighet. Men like barn leker best, så jeg håper en potensiell venn også har høy IQ.

Litt om mine interesser:

1. Liker å skrive, hovedsakelig sakprosa.
2. Foretrekker kanalen P2 når jeg skal lytte til radio.
3. Av fjernsynskanaler foretrekker jeg NRK og DR2.
4. Jeg liker å lese bøker, hovedsakelig klassikere. Favorittforfattere er for eksempel George Orwell, Aldous Huxley, Hallgrimur Helgason, Jakob Sande, Klara Hveberg, Dmitry Glukhovsky og mange flere.
5.Liker å gå turer i skog og mark. Og trene
6. Er veldig glad i musikk. Hører mye på http://somafm.com/.
7. Favorittmusikere er Arne Nordheim, Orbital, Pink Floyd, Sternklang, Biosphere og mange flere.
8. Jeg elsker film. Favorittregissøren er Lars von Trier. Men også Ingmar Bergmann, Stanley Kubrick og mange andre er bra.

Jeg er nikotinslave, og drikker av og til alkohol. Men jeg bruker ikke ulovlige rusmidler. Jeg ønsker ikke venner som er rusmisbrukere.

Jeg har prøvd å studere til journalist, arkitekt og fysikk. Men jeg fullførte ingen av studiene grunnet psykose. Jeg er sterkt rammet av bipolar lidelse. Akkurat nå er jeg uten jobb og uføretrygdet.

I utgangspunktet ønsker jeg venninner, da min erfaring er at kvinner er mer til å stole på.

Jeg søker nettvenner i Norge. I første omgang ønsker jeg å være anonym dersom noen skulle ta kontakt med meg. Jeg har opprettet en e-postadresse som interesserte kan sende e-post til:

maniskdepressiv81@yahoo.com

Håper du er bipolar også. Da har vi noe til felles.
Til forsiden