Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nettvenner først, 60+ i Sandefjord

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nettvenner først, 60+ i Sandefjord

okt 26 2019 - 12:21
Jeg er en 67 år gammel "dam" som ønsker kontakt med nåen som liksom jeg føler sej ensam og "misslykket". Er ikke spesiellt flink i noe og sliter med dårlig selvfølelse. Har invandrer bakgrunn fra et annet nordiskt land og et misslykket ektenskap bak meg.

Har helsemessige problem som gjør meg lit bevegelsehemmet. Men liker å gjøre øvelser etter afrikanske rytmer och skulle gjerne lære sakte vals.

Er ikke så sportintressert. Ikke heller å se sport på TV. Praktiserar kun lite Qi Gong og Yoga øvelser,

Liker trekkspelmusikk og country. Merle Haggert bland andre.

Er glad i dyr og mit favorit TV program er Animal Planet.

Strikker enklere baby klær, luer og tepper til veldedighet og leser norske serier,

Er lit intressert i reinkarnasjon og lest en del i emnet.

Når vi blit bedre kjent kansje vi kan gå og ta en øl eller kaffe. Bor sentralt. Er KUN intressert i å få venner men også men i samme alder, 60 - 75.

Du bør ikke vare avhengig av alkohol eller starke narkotiske stoffer. Ikke heller så "stark i troen". Men gjerne intressert i alternative trosrettninger.

Er på facebook så send meg gjerne en venneførespørsel der. Jeg gir ut mit rette namn i privat melding her. Så kan dere se mer om mine intressen og meninger.
Til forsiden