Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nettvenner/Venner?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nettvenner/Venner?

mars 13 2016 - 20:31
Hei!

Er ikke så god på dette her, men gjør et forsøk og kjører på!

Jeg er en mann på 31 fra nedre Telemark som halve livet har slitt med forskjellig angst og depresjon. Det tok sin tid, men til slutt fikk jeg både riktige diagnoser og behandling, og har i de siste årene vært i veldig god form og fullt fungerende. Dessverre har jeg et omtrent ikke-eksisterende nettverk så føler meg veldig ensom om kveldene og i helgene.

Så jeg ønsker meg noen å prate med. Om løst og fast. Om du sliter for tiden eller om du er som meg spiller ingen rolle. Det viktige er om du vil ha noen å prate med du også. Kanskje det kan hjelpe på ensomheten til oss begge?

Vi snakkes! :-)
Avatar

Hei

mars 13 2016 - 23:51
Du kan godt legge meg til om du ønsker å skrive :)
Avatar

Hei

mars 16 2016 - 20:09
Jeg har lenge slitt med depresjon og noe angst, og føler meg veldig lett ensom. Vil gjerne prate, så legg meg gjerne til :)
Avatar

Re: Nettvenner/Venner?

mars 21 2016 - 02:08
Heihei! Har aldri slitt med verken angst eller depresjon, men setter alltid pris paa aa snakke om löst eller fast eller hva det enn maatte vaere :)
Til forsiden