Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nettvenn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nettvenn

feb 17 2016 - 23:16

Heisann, hoppsann.

Noen som vil...ja, kanskje det jeg er ute etter...skrive dagbok med meg?

For ikkesant. Over nett, uten forventninger om å møtes. Verken mye empatisk deltakelse eller fordømmelse. Bare et annet intellekt å strukturere tankene litt for.

Sett tv-serien "Dag"? Ikke at det nødvendigvis er en all-time-favoritt, men det var ham jeg kom på da jeg skulle beskrive meg selv nå. En litt matlei person, uklart om det er meg eller den overivrige, vulgære verden utenfor det er noe galt med.

Forsmedelig. At man ikke kan vite, når man mister litt grepet om hvem man er og tror på. Om man er i ferd med å bli dypere eller mer dement.

Jeg er så lei av folk som er veltalende og smarte fordi de holder moralen eplekjekt oppe og insisterer på å være mer enn en fjert i universets kurvstol.

Savner noen å ha assosiasjonsbaserte samtaler med. Først og fremst forstå og uttrykke seg selv. Og kanskje utveksle nitidige analyser av real life relasjoner vi ikke kan leve med eller uten.

Skulle til å si, jeg er ikke så stiv og omstendelig hele tiden. Jo, tror egentlig det stemmer. Hvem skrev jeg til akkurat.

Håper du finner meg inni all omstendeligheten :-)


Avatar

Hei

feb 18 2016 - 20:17
Jeg føler også for å skrive "dagbok".
I det rare hodet mitt samler det seg mange inntrykk og tanker i løpet av en dag, som slett ikke alle forstår at jeg må få satt ord på...;)

Skrives...?
Avatar

Re: Nettvenn

feb 19 2016 - 00:34
Gjerne:)
Avatar

Hei!

feb 19 2016 - 01:54
Jeg kunne gjerne tenkt meg å skrevet "dagbok". Hadde vært så greit å kunne skrive, få litt svar - og motsatt. Dele erfaringer, tanker og følelser..
Avatar

.

feb 19 2016 - 09:24
Hei,

jeg leste teksten din og kunne tenke meg å bli nettvenn og dele noen tanker.
Send gjerne en PM :)

Til forsiden