Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nettvenn/ venner...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nettvenn/ venner...

jan 2 2020 - 11:25
Er en dame rukket bli 43 år. Føler meg iblandt yngre, og andre ganger som 80...:p
Har samboer, men ingen barn, og fornøyd med det sånn! Vi bor på et ganske lite sted vi egentlig ikke trives så bra. Man må alltid bruke bil om man vil se/ oppleve litt annet enn veien og skog..Er kun et par naboer men de er man ikke på talefot med. Ellers i bygda er det svært vrient "bli godkjent" når en ikke har vært her i flere generasjoner- men alle "vet" hvem alle er! Vi kunne hatt lyst flytte, men økonomien er ofte for dårlig.
Jeg savner noen kunne prate litt med iblandt, kanskje finne på noe, dele kaffe eller vin... --Noen jeg kan ha litt kjemi med, være "trygg" på, og godtar at jeg er meg sånn jeg er.. Jeg har opplevd litt opp gjennom som har formet meg- tror det er litt sånn med de fleste. Liker også kunne finne løsninger som jeg kan leve med- uten påvirkning av "eksperter". Kan være sta, men er også snill, og liker se litt humoristisk på ting. Føler meg ensom og kan være deprimert og sliten til tider.. men jeg er langt fra bare det!! Har jo sambo, men iblandt så trenger en litt andre venner også!
Er de som ofte mangler her! Kanskje vi kan bli kjent? Allfall skrive litt, så får vi se videre- kommer jo litt an på hvor en bor i landet også... Mine interresser er lese bøker, musikk, danse( men kan ikke trinn!), dyr, reise/ tur, film, mat/ drikke, ta noen glass vin en gang iblandt, brodere, puzle, fotografere, bake, litt "overnaturlig" ting( men tror langt fra på alt!), med mer...:p

Godt nytt år:)
Avatar

Venner

jan 2 2020 - 21:04
Hei,følte at vi hadde det litt likt på noen områder,jeg er 45 år,bor også landlig med ikke så mange folk rundt forbi.Man kjenner ofte på ensomhet i perioder da jeg er ufør også. Fint og kunne ha en venn som forstår.
Til forsiden