Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nett venner!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nett venner!

sep 9 2014 - 14:35
jeg er på utkikk etter nettvenner ( fåreløbig ).
mest fordi jeg har den angsten med å møte nye mennesker!
Jeg bor i østfold, er snart 27 år, har samboer og 2 barn :)
Jeg har sleti med anoresi, angst og deprisjoner i 10 år, så dette har gjort det veldig vanskelig å bli kjent med folk å få meg et nettverk. jeg savner det å kunne ha noen å pate med eller rett å slett bare å være sosial da dette har vært en stor mangel i livet mitt!
for meg spiller det ingen rolle om du sliter med noe eller ikke, om du vil prate om det eller ikke, det er opp til deg :) og alder har heller ikke så mye å si :)
etter mine års erfaringer så er jeg blitt en veldig god lytter og støtte person! og ja jeg ser eg selv som en god og pålitelig venn :)
så håper det er noen der ute som kanskje ville blitt mere kjent :)
Avatar

Hei

sep 10 2014 - 08:51
Jeg vil gjerne bli din nettvenn. Jeg er en kvinne på 50 år med to voksne barn. Jeg er ganske ny her på forumet, så jeg vet ikke om jeg gjør riktig når jeg sender deg en venneforespørsel. Ha en fin dag, så håper jeg vi snakkes
Til forsiden