Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Neimen-det var ikke slik alt skulle bli.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Neimen-det var ikke slik alt skulle bli.

mars 9 2016 - 19:12
Hei

Jeg er en student i 20-årene som har mye bra og fint i livet mitt, likevel har jeg i mange år slitt med tilbakevendende vinterdepresjon, sosial angst og også selvmordsfantasier.

Er det noen andre her som har det på samme måten?

De vennene jeg har, har ikke slike tanker og problemer, og jeg vil ikke si for mye om de mørke tankene til noen som ikke forstår. Jeg vil jo heller ikke lage dårlig stemning for andre når de har det tipp topp selv.
Familien min er støttende på ett vis, men også der føler jeg at jeg må sensurere meg selv litt.
Psykologen er det lang ventetid på. Føler meg litt alene selv om jeg er sammen med andre.

I tillegg til å gråte og gruble alt for mye, så prøver jeg å henge med i studiene. Jeg er også opptatt av illustrasjoner og kunst, arkitektur, byplanlegging, pene hvite sørlandsbyer og kystkultur.
Avatar

Ufarliggjøre mørket !

mars 9 2016 - 21:27
Jeg synes det var godt sagt.
Hva mener du med humor i dt dypt tragiske ?
Jeg er med på å dele ord og tanker... gjerne her på tråden. Jeg synes det er viktig å dele. Jeg har lenge holdt dt inni meg. Men først da jeg begynte å dele med det så ble det bedre. Så nå takler jeg dt bedre, men må fortsette å jobbe med det.
Klem
Avatar

Re: Nettvenner

mars 11 2016 - 00:12
Hmmm.. ja hva mente jeg egentlig med det..

Når jeg går hjem fra skolen, og plutselig ser for meg at jeg fyker opp i lufta, og eksploderer slik at blod regner ned overalt og farger all snøen rød, ja så er det da litt komisk at hjernen min plutselig kan komme på noe slikt å plage seg selv med.Hvem var det du delte tanker med? Familie, venner eller psykolog? Hva eller hvem er det som gjør at du takler det bedre?
Avatar

Hei

mars 13 2016 - 20:48
Jeg er ikke helt der selv lenger, men har 15 år med angst og depresjon bak meg. Vil ikke erklære meg som frisk, men har holdt det gående noen år nå. Synes fortsatt det er både innsiktsfullt og nyttig å reflektere og dele tanker omkring det. Om det kvalifiserer eller ikke er opp til deg, men om du har lyst til å prate så bare si ifra.
Avatar

Re: Nettvenner

mars 13 2016 - 22:06
Googlet Marmot! Det er jo et digert ekkorn! Det ante jeg ikke:)

Avatar

Hei

mars 13 2016 - 23:56
Jeg har strevd med litt av hvert oppgjennom og jeg tåler godt at folk sier ting som de er/blir ikke skremt, så om du ønsker å prate kan du godt legge meg til :)
Avatar

Handlingslammet!

mars 17 2016 - 22:02
Når jeg er i mine negative perioder så kan jeg bli helt handlingslammet i mine egne negativ følelser og tanker. Jeg øver meg hele tiden på å sette ord på følelsene og tankene mine til personer jeg er glad i. Min mor er vel den som har støttet meg gjennom hele livet. Problemet er at. Jeg har ikke har hatt noen i en sterkt preget ungdomstid. Det har nok gått inn på meg mer enn jeg tror. Jeg er nok ikke psykisk syk en jeg takler dårlig det jeg opplever. Men jeg skal ikke si at situasjonen min er lett altså.
Noen ord og tanker =) Skriv dere andre også og gi gjerne respons!!!
Avatar

Re: Neimen-det var ikke slik alt skulle bli.

mars 17 2016 - 22:12
Å føle seg handlingslammet og kanskje fanget(?) i en situasjon er vanskelig å føle på. Bra at du har din mor :) Kan du snakke med moren din om det som var vanskelig i ungdomstiden?
Til forsiden