Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Musikkinteressert

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Musikkinteressert

okt 12 2016 - 18:11
Jeg er interessert i å bli kjent med folk som er interessert i å spille musikk instrumenter. Jeg synes musikk er god aktivitet, og man blir kjent med folk på en naturlig måte.
Jeg liker å reise litt, særlig om sommeren, men har ikke råd til så gedigne ferier fordi jeg er trygdet.
Jeg er et produkt av 80-årene...
Avatar

Re: Musikkinteressert

okt 12 2016 - 19:59
Jeg spiller orgel og trekkspill, og noe piano. Jeg er selvlært, og spiller etter gehør og besifring.Jeg bor på Sørlandet.
Avatar

Re: Musikkinteressert

okt 12 2016 - 20:25
Jeg har Yamaha orgel . Gjør noe opptak, men spiller mest for megsjøl. Har spilt trekkspill på noen fester, men er ikke profesjonell. Prøver å få kontakt med andre å spille sammen med. Hva slags musikk spiller du?
Avatar

Re: Musikkinteressert

okt 12 2016 - 20:39
Jeg spiller mest folklore. Jeg spiller etter besifring til tekster. Men spiller samme musikk på ulike tangentinstrumenter. Du lager musikk? Jeg spiller bare noen viser og sanger, men spiller de etter gehør. Østlandet er jo langt fra Sørlandet. Men elektronisk musikk er fint.
Til forsiden