Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Musikk/Jamming

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Musikk/Jamming

feb 18 2023 - 08:12
Noen som spiller noe instrument av noe slag eller evt. Synger? Snakker om hobby basis for morroskyld : ) Spiller selv gitar og synger, for det meste folk/country. Tenker det kunne vært kult å finne noen å bare jamme med for morroskyld til tider. Å spille og synge alene er i og for seg god terapi, men aldri prøvd med andre. Kanskje det er enda bedre? : ) Vil gjerne høre fra deg uansett hvilket instrument du spiller eller hva slags sjanger du liker. (Spilte en del punk rock før selv heh) Er for øvrig en mann på 27 år i Oslo området. Høres! (Forhåpentligvis)
Avatar

Re: Musikk/Jamming

feb 25 2023 - 23:06
Hei.

Mann, 33 her. Spiller trommer, men har hatt en lengre pause. Hadde absolutt vært åpen for å jamme litt eller bare prate musikk.

Holder til i Eidsvoll, men jobber i Oslo.
Avatar

Re: Musikk/Jamming

mars 7 2023 - 21:48
Mann, 29. Spiller litt gitar (ikke proff) og elsker å synge og det høres ut akkurat at det kunne hadde vært meg som skrevet denne meldingen du skrev! Jeg har leit etter noen som hadde vært interessert i å jamme litt i lenge.. men ingenting har skjedd. I tillegg elsker jeg alternative/punk og spesielt britisk musikk.
Det eneste som er dumt er at jeg bor ikke i Oslo men Stavanger.
Hvis dere kommer til å lage noen gruppe eller noe bare gi beskjed! Kunne alltids bli med online for tiden.
Avatar

Re: Musikk/Jamming

mars 8 2023 - 20:16
Takk for meldinger! : ) Jeg la deg til som venn for en stund siden StrandetNordlending ,om du fortsatt kunne tenkt å få til noe.

Hadde også vært kult å fått til noe Online ja Kodiwhyy. Har du prøvd det før? Vet at jeg har hatt problemer med Discord pga. Støydempingen som ikke plukker opp gitaren, men vi kan prøve andre programmer : ) Sender deg PM
Til forsiden