Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mosjøen og omegn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mosjøen og omegn

nov 1 2020 - 15:59
Hei!

Stille og rolig kvinne på 25 ønsker kontakt med likesinnede og jevnaldrene i området. Bor i Mosjøen men blir gjerne kjent med folk fra hele Helgeland!

Som person er jeg noe sky men samtidig folkelig og lett å prate med. Min store lidenskap er alt med naturen å gjøre, og er også veldig glad i dyr. Har arbeidet noe på gård, holdt på med hest og har for tiden en katt, to kanarifugler og tre akvarium med forskjellige fisk, reker og snegler. Steller mye med planter, alt fra potteplanter til dyrking av urter og grønnsaker.

Ellers er jeg interessert i paganisme, selvberging, primitive ferdigheter, nerdeting generelt, naturfotografi, tegning, tegneserier og animasjon.

:)
Avatar

Re: Mosjøen og omegn

nov 7 2020 - 08:30
Hva er "primitive ferdigheter"?
Avatar

Re: Mosjøen og omegn

nov 7 2020 - 12:40
Primitive ferdigheter er en bred betegnelse på kunnskap og evner man må ha for å kunne leve i og av naturen.
Eksempler kan være å gjenkjenne planter og hvordan man kan utnytte dem, sporlære om dyr, hvordan bryte ned dyreskrotter til mat og materialer, å vite hva slags treslag som egner seg best til å lage ting osv.
Avatar

Bump!

feb 15 2021 - 10:59
.
Avatar

Lyst til å bli kjent

mars 5 2021 - 16:33
Hei :)
Er altid ute etter å bli kjent med nye menesker, så om det ikke plager deg at jeg er en mann på 32 så er det bare å sende meg en pm så finner vi nokk altids noe å prate om :)
Avatar

:)

juni 22 2021 - 12:59
.
Til forsiden