Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Molde / Romsdal

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Molde / Romsdal

nov 3 2013 - 02:14
Hallo! :)
Synts dette er litt nytt og rart, men går ann å forsøke.

Jeg er en ung mann som tilflyttet Molde for omlag 8 år siden, jeg har alltid opplevd at det er utfordrende å komme i kontakt med mennesker her, og de ytterst få jeg har blitt 'venner' med har flyttet bort gjerne 2-3 år senere.
Men dette var da jeg gikk på ungdomskolen/vgs, og i de senere årene har jeg ikke klart å skaffet meg en eneste solid venn. Jeg har flere ...' bekjente' som stortset avlyser ting 30 minutter i forveien, aldri har tid eller bare er vrange og prioriterer meg sist. Jeg har utviklet en stygg uvane om hvor jeg har gjerne 3-8 'avtaler' oppå hverandre - fordi jeg vet av erfaring at de ikke blir noe av uansett, pga som nevnt.
Sist jeg ble ditchet var i kveld, vedkommende synts det var kulere å henge med noen andre isteden for å oppfylle avtalen vi hadde, advarselen var å plutselig late som man ikke ser meldingene mine. Bare for å nevne ett eksempel.

Når jeg bruker ' ' på ord, så er det gjerne fordi jeg mener dette ordets offesielle definisjon ikke tilsvarer det jeg møter når jeg går ut døra.

Jeg er ensom, men klarer ikke skylde på meg selv for det. Jeg tar aktivit initiativ (hvem ellers...), knuser ingen speil jeg passerer, og er tvert gjennom en snill og god person.

Er det noen der ute som opplever det samme?
Er singel så det hadde vært spesielt hyggelig med ei veninne :)
Hilsen ung mann, 21 år :)
Avatar

Ensom midt blant folk

nov 4 2013 - 10:54
Heisann!
Tøft at du tør å sette ord på situasjonen din.
Jeg har det ikke helt på samme måte, men kan relatere til ensomhets-følelsen. Jeg føler ofte at jeg er dønn alene, selv når jeg er med venner og bekjente. Grunnen vet jeg ikke helt, men følelsen er like reell.
Av det du skriver, får jeg en følelse av at du kanskje er FOR snill.... at du kanskje lar folk tråkke litt over deg.?
Det skal du aldri, aldri la noen gjøre! Har du forsøkt å konfrontere vedkommende når de avlyser avtaler? Burde jo være ett enkelt spørsmål for folk. Får du ikke ett ordentlig svar, er ikke den personen verdt å kaste bort tid på! Er det noe livet har lært meg, er at det er bedre med to-tre nære, ekte venner, enn mange flyktige bekjentskap.
Tro at du er noe, og stå opp for deg selv!
Og godt du ikke knuser speil, blir så mange års ulykke av slikt;-)
Avatar

Stå opp...

nov 5 2013 - 00:06
Kan ikke si at folk tråkker på meg, kanskje noen få ganger, men pleier å innse det.
Jeg konfronterer naturligvis det, somregel får jeg ærlige svar om at det bare var noe annet som kom i veien, med alle, i flere år.

Har ingen venner, disse jeg beskriver er det nærmeste jeg kommer.
Så derfor vet jeg ikke helt, sier du at det er bedre å ikke ha venner enn å ha dårlige?- joda, men det er jo bare en måte å finn ut av det på.
Disse bekjente jeg snakker om har jeg gjerne bare truffet en gang, eller kanskje en halv gang, eller aldri (nett). - Derfor synts ikke jeg heller at det er rart de ikke prioriterer meg, jeg må jo i dems syn være totalt uintresang og 'random', som det heter på ungdomsk.

Går ikke skole, er arbeidsledig.
Til forsiden