Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Møtes over en øl / tur i hundepark

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Møtes over en øl / tur i hundepark

mai 30 2016 - 19:10
Jeg er en jente på 22 år og bor like utenfor Drammen. Jeg har helt siden ungdomsskolen slitt med depresjoner, noe som har vært vanskelig for andre å forholde seg til, så jeg har vært relativt venneløs og usosial siden da. Avsluttet nylig et forhold, og merker at etter det har jeg følt meg enda mer ensom og tom enn jeg gjorde fra før.

Derfor lurer jeg på om det er noen koselige gutter/jenter fra Oslo/Drammen som vil møtes over en øl til helgen! Jeg føler det er bedre å møtes med en gang, i forhold til å prate over lenger tid på nett da det som oftest ender med at man ikke møtes i det hele tatt, hehee.. Om ikke øl er aktuelt, har jeg en liten Dverg Pincher som hadde blitt superglad for en ny lekekamerat og tur i hundepark med piknikk! Ikke nøl med å ta kontakt og legg meg gjerne til som venn :)
Avatar

Hei clustrfuk

mai 30 2016 - 19:51
Jeg tar gjerne en pils med deg i Drammen på lørdag om du er ensom. Bor nær Drammen.
Til forsiden