Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Møtes oslo/akershus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Møtes oslo/akershus

sep 12 2014 - 19:45
Hei. Jeg skrev et innlegg for en stund siden, fikk greit med respons men folk slutter å svare/svarer ikke på pm..Så da får man prøve igjen :)

Er det noen fra oslo/akershus mellom 20-25 som vil møtes og bli bedre kjent?
Jeg er en jente på 22 år, er glad i trening, være med folk, er glad i tull og tøys osv. som stort sett folk flest :)
Jeg godtar alt og dømmer ingen :).

Hyggelig hvis noen vil bli bedre kjent, jeg godtar det meste :).
Avatar

Hei

sep 13 2014 - 17:14
Hello! 22 år gammel gutt fra Oslo her. Jeg er alltid intressert i nye bekjente! Send meg gjerne en PM. :)
Avatar

Re: Møtes oslo/akershus

sep 13 2014 - 23:43
Hei!

Jeg er 20 og har "nettopp" flyttet hit! Jeg savner å ha det litt ekstra stas i helger og ettermiddager slik jeg hadde før. Jeg ser derfor etter noen som vil være med på spontane byvandringer, cafe, bowling, fest, sleepovers og annet moro :) Jeg er åpen for alt og ingenting er for dumt! Send gjerne en mld om du ønsker :)
Avatar

Re: Møtes oslo/akershus

des 6 2014 - 16:16
Det som burde bli gjort er å satt opp en event via en tredjepartsside, så folk kan registere seg med evt mail osv. Meldingsystemet og forumsystemet her er jo ganske surrete.

Kunne blitt interessant med et treff, dog jeg er 27 og litt for gammel, men har hatt god erfaring med forumtreff fra en annen nettside typ denne. Noen av de menneskene er enda mine beste venner:)
Avatar

:)

des 7 2014 - 21:13
Ja, jeg forstår ikke logikken i meldingssystemet her, jeg har klagd men de fostår ikke feilen :)
Treff hadde jeg vært med på hvis det er fler på min alder der:)
Hvordan nettside var det?:) Hyggelig at du svarte :)
Avatar

Re: Møtes oslo/akershus

des 7 2014 - 21:59
Hei, gutt på 22år her, som enkelt og greit har mistet alle venner. Så er treff kunne ha vært gøy. Jeg er dog en utrolig sjenert og stille person til og begyne med. Trives om dagen kun med trening, men skulle gjerne hatt noen å være med på fritida :)
Skal prøve å følge med her litt framover! :)
Avatar

Re: Møtes oslo/akershus

des 13 2014 - 02:06
Får dra opp denne igjen, da jeg synes forslaget høres veldig koselig ut. Kanskje litt utfordrende for noen, inkludert meg selv, men som sagt veldig koselig. Om man får organisert et treff så slenger jeg meg mer enn gjerne på :)
Avatar

Jeg vil være med!!

des 13 2014 - 03:03
Hei! Jeg vil også være med på møte, eventuelt bli kjent med dere! :) er en glad jente på 20 som ikke har så mange kjente i oslo, så jeg vil mer enn gjerne bli kjent så hverdagen blir mer spennende! :)
Angående møter, så har jeg et forslag?
Om det er ønskelig så kan de som vil få min skype, så kan jeg lage en gruppe der og bli enige sammen? Hadde vært utrolig hyggelig med et møte en koselig kveld med dere! :)

Bare ta kontakt om dette er ønskelig! :)))
Avatar

Re: Møtes oslo/akershus

des 14 2014 - 17:25
Litt usikker på om folk er villige, hvilket er å forstå selvfølgelig. Kan være en utfordring. Men et bra tiltak av trådstarter og alle som har meldt reell interesse. Om vi kunne delt noe á la Skype som Amalie1994 er inne på, så kunne vi kanskje få avtalt noe sammen?
Avatar

Hei igjen!

des 14 2014 - 21:56
Bubblewrap - Hei du! :) Jeg jobber med saken, har to kontakter og håper på fler, så jeg sender deg en melding jeg og håper du vil være med :) Om flere ser dette er det bare å ta kontakt! :)
Avatar

Re: Møtes oslo/akershus

des 16 2014 - 01:30
Dette hørtes kjempefint ut! Jeg flytter til Oslo på nyåret og kunne veldig gjerne tenkt meg å bli kjent med flere fra Oslo. Jeg kjenner veldig få der og har ikke så mange venner fra før.
Til forsiden