Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Møtes i dag? Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Møtes i dag? Oslo

feb 16 2016 - 10:17
Hei. Er det noen som kunne tenke seg å møtes I dag? Forholdsvis så snart som mulig. Jeg skal spise middag hos fattern I dag kl 1600, men kunne tenke meg å møte noen før eller evt etter det..

Jeg bor på Majorstuen. Så fint om vi kan møtes her I området et sted. Jeg kan evt by på kaffe og te hos meg om vi ikke skal møtes på en kafé.
Avatar

ikke kino?

feb 16 2016 - 10:54
Kunne ikke tenke deg å gå på kino da? Vil se Deadpool og tenkte å se den på torsdag siden jeg ikke har fått respons enda. Går på Klingenberg kl 1730, så da må du inn til byen i så fall.

Ellers har jeg jo laget nå en tråd for slike forespørsler. Er fint om vi holder slike ting under èn tråd. :)
Avatar

Re: Møtes i dag? Oslo

feb 16 2016 - 11:03
På torsdag jobber jeg til 1900, så da kan jeg ikke. Og I dag er ikke sikkert jeg vil kunne rekke pga middagen hos fattern.

Ellers liker jeg å starte egne tråder for det jeg vil finne på. Tenker liksom at det blir enklere å forholde seg til hver enkelt aktivitet. Pga overskriften som da blir mer individuell og forklarende. Men jeg ser også poenget med å ha alt på et sted, så kan man få litt oversikt over hvem som kan være med å finne på ting også. Burde kanskje hatt en tråd for folk som generelt var åpen for å møtes på ordentlig. Så man viste litt hvem man kunne kontakte for å møtes i "real life".
Avatar

ok..

feb 16 2016 - 11:23
Poenget mitt var at jeg kunne se den i dag hvis du ville det, istedenfor torsdag. Men skjønner det blir snaut med tid for din del.

Tja, ikke helt enig men du får gjøre som du vil. Tanken min er som din, at de som er åpen for spontane treff, kan bruke den tråden til å legge ut invitasjoner, så kan folk ta direkte kontakt. Men det er ikke lett med slike snarlige treff (eksempelvis du som søker på dagen) da mange sliter med sosial angst og skeptisk til å møte fremmede fra nettet. Fleste vil bli litt kjent først. Det er helt greit i grunn, ikke alle er vågale når det kommer til nettreff med folk man møtte for X timer siden.

Kan endre tråden min til noe mer konkret, f.eks "Treff i Oslo for spontane folk", så kan folk legge ut når de vil treffes eller finne på noe.
Til forsiden