Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Møtes i Oslo.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Møtes i Oslo.

mars 13 2015 - 18:56
Hei alle sammen.

Jeg jobber stadig med å utvide nettverket mitt og ønsker å treffe flere folk! Siden jeg begynte i fjor har jeg blitt kjent med mange nye mennesker, noe jeg har satt stor pris på. Noen har jeg jevnlig kontakt med og andre har jeg ikke hatt så mye mer kontakt med, men skulle ønske jeg hadde hatt mer kontakt med.

Jeg er ute etter å treffe folk på ordentlig så vi kan bli skikkelig kjent.

Om noen der ute kunne tenke seg å treffes her i Oslo ville jeg satt stor pris på det. Dette gjelder også de av dere som jeg ikke har hatt så mye mer kontakt med, men som jeg gjerne skulle ha brukt mer tid på.

Jeg er en mann på 34 år som er ufør pga psykiske problemer, noe som gjør at jeg har mye fritid til overs. Jeg tar litt statist-jobber innimellom noe jeg trives godt med.

Jeg søker etter nye og gamle vennskap med både gutter og jenter i alle aldre. Ta kontakt hvis interessert.

Mine interesser er ganske fleksible men jeg er glad i å gå tur i skogen med og uten sovepose, jeg liker å gå på pub / kafé, søker etter noen å henge med, drikker lite alkohol men litt en gang i blant. Drikker stort sett alkoholfritt når jeg går på byen.

Håper å høre fra dere så vi kan treffes!


Mvh Jonathan.
Avatar

Hei

mars 14 2015 - 21:27
Jeg sendte den en privat melding, men jeg er usikker på om du mottar den når vi ikke er venner her. Si i fra =) Har ikke helt skjønt det =)
Avatar

Re: Møtes i Oslo.

mars 15 2015 - 03:29
Har ikke fått noe melding nei. Det er nok fordi vi ikke er på vennelisten til hverandre. Kan legge deg til jeg så du får sendt.

Hm.. der var det vist en melding allikevel... Merkelig, det kom ikke opp som ny melding..

Avatar

Re: Møtes i Oslo.

mars 21 2015 - 23:41
Takk for forespørsel og melding. Vi snakkes nærmere I private meldinger.
Avatar

Re: Møtes i Oslo.

april 15 2015 - 03:10
Jeg er en jente på 27 som også kunne tenkt meg en venn/kamerat(kompis) å gå tur i skogen med, på pub med, slappe av og spille spill med, og henge med.
Noen ganger har jeg mye og prate om men vil ikke at vi bare skal ha fokus på personlige problemer, heller snakke om samfunnsrelaterte ting eller tilfeldig pjatt. Andre ganger er det helt greit å være sammen uten å snakke noe særlig.
Avatar

Re: Møtes i Oslo.

april 15 2015 - 12:07
Det ser veldig koselig ut lissen00, håper å høre mer ifra deg! :)
Avatar

Re: Møtes i Oslo.

april 17 2015 - 01:33
Jonathan, lenge siden, men blir gjerne med på noe jeg.
Avatar

Re: Møtes i Oslo.

april 17 2015 - 08:35
Så flott Emil! Sender deg en venneforespørsel jeg :)
Til forsiden