Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Møre & Romsdal - Ålesundsområdet - søker venner!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Møre & Romsdal - Ålesundsområdet - søker venner!

feb 17 2013 - 19:08
Hei!

Noen som kunne vært interessert i å prøve å danne en venneklubb i Ålesund? Tenkte da på å prøve å få i gang noen som kunne tenke seg å være sosial en gang i blant, og bli med på f.eks. kino, ut å spise, dra på besøk til / få besøk av..... gå på turer sammen med.... rett og slett ha det hyggelig sammen med.
Hadde vært veldig kjekt om vi kunne blitt en liten gjeng :)

Send meg en melding dersom dette er noe du kunne tenke deg å bli med på :)

Skriv gjerne litt kort info om deg selv, og hva du kan bidra med i en slik gruppe (f.eks: er du flink til spille gitar, en kløpper på å strikke og liker å drive med hobby, eller rett og slett er en ivrig turgåer?.... ).

Selv er jeg snart 29 år, jente, bor i nærheten av Ålesund sammen med samboer (og vår kjære katt :) ...:). Liker å synge, gå turer, spille brettspill og lage mat sammen med andre. Liker også å gå på kino og rett og slett være i hyggelig lag.
Avatar

Hei

okt 26 2013 - 14:48
Kona og jeg er innflyttere til Ålesund. Kunne tenkt oss et nytt nettverk og venner her. Vi er i 30-åra og har en sønn på to år. :-)
Avatar

Hei :)

jan 5 2014 - 03:09
Eg er interessert. Sender deg en venneforespørsel om du har lyst til å snakke mer.)
Til forsiden