Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Min tur

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Min tur

des 1 2020 - 22:46
Hei

Sliter med å finne folk jeg kan prate åpent og meg selv med. M32, et barn, kone, hus, fast jobb osv. Jeg har et rtablert liv mens tankene mine er ofte kaos.

Jeg er ganske introvert, sjenert og konfliktsky. Jeg liker ikke oppmerksamhet og skyver andre foran meg.
Når jeg møter folk så kan det hende at jeg overtenker på hva jeg skal si. Ordene kommer da ofte litt rart ut og folk blir ikke helt interessert. Jeg sitter ofte i bakgrunn og ser på showet av de andre.

Atferden min fører da fort til en ond sirkel: jeg føler meg ikke sett, dumm og ubrukelig og oppsøker mindre og mindre folk.

Hvis noen har lyst til â skravle litt så ta kontakt. Kan prate om alt mulig, trenger ikke nødvendigvis å være psykisk helse relatert.
Avatar

Hei

des 2 2020 - 01:51
Hvordan har du det? Hva frykter du i livet?
Avatar

Re: Min tur

des 2 2020 - 12:49
Hei Chimwemwe

Humøret går opp og ned. Er mye sliten og trøtt. Har lite overskudd. Akkurat noe er det ganske bra. Klarer å holde de verste tankene på avstand.

Interessant spørsmål om frykt.
Jeg fryktet å drite meg ut. Skal ikke være sårbart på måte. Jeg føler meg som en skurk og er redd at noen vil finne ut av at jeg bare later som jeg har det bra.
Til forsiden