Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mental Helse Ungdom Ytre Østfold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mental Helse Ungdom Ytre Østfold

mars 14 2021 - 12:50
Hei!
Vi er en gruppe som ønsker å starte opp Mental Helse Ungdom Ytre Østfold igjen. Det finnes ikke noe lokallag i Østfold i dag. Det er langt til nærmeste lokallag og det er synd. Jeg tror det hadde vært til hjelp og glede for mange, det hjalp ihvertfall meg. Vi er noen som vil sitte i styret, men vi trenger flere, og noen som har lyst og mulighet til å ta på seg hovedansvaret som leder, nestleder eller kasserer. Vi skal selvfølgelig hjelpe hverandre og dele på oppgavene.
MHU er en organisasjon som jobber for at barn og unge skal ha en best mulig psykisk helse. I lokallaget har man mange forskjellige aktiviteter som f.eks. bowling, kino, kafébesøk og treffsteder med brettspill og lignende.
Alle i alderen 13-35 kan bli medlem.
Ta kontakt hvis du er interessert i å bli med eller ønsker mer informasjon.
Håper å høre fra deg!
Avatar

Venner

april 24 2021 - 18:58
Hei jeg prøver å høre om noe annet en det dere er ute etter. Mental helse ungdom Er det en gruppe ungdommer som møtest . Min datter på 17 har ikke så mye venner og jeg tenkte dette kunne være en måte hun blir kjent med flere på. Hvor holder dere til Mvh Iselin
Avatar

Re: Mental Helse Ungdom Ytre Østfold

april 27 2021 - 22:30
Hei.
Mental helse ungdom har lokallag i hele landet. Lokallagene gjør forskjellige ting, men det vi pleide å gjøre her i Østfold var å ha treffsteder jevnlig, og innimellom hadde vi aktiviteter som f.eks. bowling, kino, klatreparken, kafé, hyttetur, julebord osv. Mental helse ungdom arrangerer også sommerleir hvert år for medlemmer fra hele landet.
Lokallaget i Østfold ble dessverre lagt ned ifjor. Jeg har prøvd å få startet opp igjen, men vi mangler en leder. Så er usikker på om eller når vi evt starter opp igjen. Men det er absolutt en fin plass å bli kjent med folk.
Til forsiden