Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mellom to verdener – likesinnede i Oslo?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mellom to verdener – likesinnede i Oslo?

okt 2 2022 - 10:49
Jeg føler at jeg er mellom to verdener og at jeg ikke passer inn noen steder. På utsiden virker jeg som en vanlig kar i starten av 30-årene med jobb, karriere, hobbyer osv. Greia er at jeg har en frykt om at folk ikke vil like meg hvis de finner ut hvem jeg egentlig er. Denne frykten har gjort at jeg distanserer meg fra andre og at jeg ofte tar på meg en «maske» som skjuler hvem jeg egentlig er. Jeg har jobbet mye med å akseptere meg selv, men synes det er litt tungt å gjøre dette alene.

Håper å bli kjent med noen likesinnede i Oslo mellom 25-35 år. Og det er enda bedre om vi har noen tydelige felles interesser og på sikt kan gjøre aktiviteter sammen! Jeg bruker mye tid på å lage mat, dra på toppturer, meditere og drive med personlig utvikling. Kjønn spiller ingen rolle. Faktisk, så spiller ikke alder noen rolle heller om vi er på samme «sted» i livet.

Er det noen her inne som kjenner seg igjen og som vil bli bedre kjent? Om det er flere, så kanskje vi kan forme en liten gruppe som kan hjelpe hverandre å finne vår plass i verden og ha det litt gøy på veien :)
Avatar

Hei

okt 3 2022 - 20:01
Jeg bor i Oslo. M 32 her. Jeg er nok mellom flere verdener og har følt på det samme. At jeg ikke passer inn noen steder...
Avatar

Re: Mellom to verdener – likesinnede i Oslo?

okt 3 2022 - 22:12
Jeg sender deg en venneforespørsel, så kan vi bli bedre kjent :)
Avatar

Mellom skiktet

okt 10 2022 - 05:48
Bor ikke på Østlandet, men alder er ett tall, livserfaring kan være noe helt annet
Kjenner meg igjen- blir rastløs av slike « verdener»
Til forsiden