Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Med ønske om å utvide ett vennenettverk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Med ønske om å utvide ett vennenettverk

nov 18 2014 - 09:56
Hei kjære leser

Jeg er en mann på 25, er bosatt i Oslo området og føler meg ensom. Det gjør jeg fordi jeg ikke har noen ordentlig venner lenger. Sånn har det faktisk vært i litt for mange år etter at vennene mine flyttet i forbindelse med studier.
Jeg har riktig nok kontakter på Facebook og mobiltelefonen, men dette er ikke interessant nok og godt nok vennskap for meg. En venn for meg er en som ringer meg for å avtale å treffes og finne på noe hyggelig og gøy. Dette opplever jeg dessverre alt for sjeldent. Jeg går derfor med et savn om å kunne treffe noen på min alder både blant gutter og jenter, kanskje aller helst gutter i alderen 23-27.

Jeg vil beskrive meg selv som en positiv, allsidig og munter fyr med stor humoristisk sans. Jeg er sosial av meg og er veldig glad i å gå ut på byen, enten med en kompis eller en gjeng. Det er også hyggelig med en venninne.

Mine interesser er friluftsliv, flyvning, sjøliv og kultur/byliv:) Det vil f.eks si bowling, kino, musical osv

Hvis dette høres interessant ut så ikke kvie deg for å ta kontakt :)
Jeg er jo ikke en nifs og snodig fyr bare fordi jeg er litt ensom;)
Ensomhet er som dere forhåpentligvis selv vet et stort samfunnsproblem, også blant unge som er knytte til et miljø/gjeng, som er skoleflinke, velstående osv..

Husk at skinnet og fasaden bedrar :) Legg vekk fordommene og være ærlig. Si det med ord det du føler. Være ærlig og åpen. Da vil du selv få det bedre. Legg vekk den dumme stoltheten som jeg vet mange av oss har. Meg inklusivt. Jeg syntes tidligere det var flaut og tabubelagt å snakke om ensomhet. Tenkte at det var tapere, gamle og originale mennesker som var der. Dette er HELT FEIL.

Ha en fin dag videre. :) Jeg venter i spenning.
Til forsiden