Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Marokkansk venninne? Eller fra et annet land?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Marokkansk venninne? Eller fra et annet land?

mai 5 2013 - 23:28
Hei alle sammen!

Denne siden er ikke til å undervurdere, da jeg som er høgskolestudent kommer borti denne nettsiden, og tenker: "hvorfor ikke prøve?" verden er så liten, og man vet aldri hva som kan skje!

Jeg er selv en marokkansk jente i begynnelsen av 20-årene som gjerne ønsker å bli kjent med en potensiell marokkansk venninne i Oslo/Akershus. Det hadde vært så fint å snakke samme språket, ha samme verdier og syn på livet, og rett og slett ha det moro sammen. Jeg studerer og har store ambisjoner for fremtiden karrieremessig, og det er enda flottere om vedkommende har det samme.

Som emnet sier, så trenger du ikke være marokkaner. Føyer også til at jeg drikker og røyker ikke, så hvis du er interessert, er det bare å ta kontakt. :)

PS. For de som måtte la seg påvirke av land og kultur nevnt her, ikke bli fornærmet. Jeg skriver kun om det som gir meg grunn til å skrive her. Mao; av min interesse. Ikke ha negative stereotypes om meg... :P . Mvh. :)
Til forsiden