Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann søker venninne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann søker venninne

jan 28 2020 - 18:12
Hei, jeg er en mann på 54 som søker en venninne, helst i Osloområdet, som liker ærlige, støttende og utforskende samtaler rundt alle mulige livserfaringer- på godt og vondt. Jeg har mange «venner», men dessverre ingen som jeg føler meg fortrolig nok med til å snakke om mye av det jeg har på hjertet. Det gir meg en ensomhetsfølelse som stadig blir vanskeligere
Jeg er glad i mennesker, og er en som du kan ha full tillit til. Jeg er også god til å lytte. I tillegg kan jeg nevne at jeg føler meg ungdommelig i kropp og sinn, og har god sans for humor.
Jeg tenker at vennskapet bør bygge på gjensidighet, og søker derfor deg som kan kjenne deg igjen i det savnet jeg har, og som også føler det samme behovet for fortrolige og støttende samtaler (men som også kan gi hverandre «motstand»).

Alder spiller ikke stor rolle (innenfor rimeligheten grenser, da). Det viktigste er at du har en viss livsvisdom og erfaring, og at du heller er ettertenksom og undrende, enn dømmende og moraliserende. Hvis du ønsker noe av det samme som meg, vil jeg gjerne bli venn med deg :-)
Til forsiden