Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann søker venninne (nedre Glommaregionen)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann søker venninne (nedre Glommaregionen)

jan 12 2020 - 16:33
Hei :-) Skrev et innlegg her for en tid tilbake, men prøver igjen.

Er en singel mann på 58 fra nedre Glomma-regionen - Plankebyen for å være presis. Er "halvtidspappa" til to tenåringer. Har alltid vært samfunnsengasjert og aktiv både i jobbsammenheng og privat. På grunn av utfordringer med søvnløshet, tinnitus, hørselstap, hjerteinfarkt m.m. så ble jeg gående sykemeldt og er nå på AAP. Og med dette følger også depresjon.
Helseutfordringene har sakte men sikkert ført til stadig mer sosial isolasjon. Mye på grunn av at det ikke lenger er like ålreit å oppsøke f.eks. konserter, kjøpesenter eller andre aktiviteter eller steder hvor det er mye folk eller støy. Burde som mange andre gått litt mer turer osv, men kjedelig og tiltak å hive seg rundt alene. Kanskje bortsett fra sommerkvelder da :-) Da elsker jeg å dra ut til vannkanten, nyte stillheten, sjøbad i Adams drakt og ... ja, da kjenner jeg lever og har det bra :-) (Nevner det fordi det definerer meg som person. Du trenger ikke gjøre det samme, men akseptere at det er den del av meg)

Kjenner også at singeltilværelsen har noen egne utfordringer og savn som ikke blir mindre med noen helseutfordringer. Trenger ikke bli gift eller samboer, men hadde vært fint med ei venninne som kanskje hadde noe av de samme behovene for noen å gjøre noe sammen med - uten å måtte starte på scratch med å bygge tillit og fortrolighet stadig vekk. Dele tanker med, låne/låne bort en armkrok og litt nærhet.
Har jobbet med mennesker det meste av livet og vant med å forholde meg til alle aldersgrupper, så alder er mer et tall. Og om du har noen utfordringer så er vel det ikke noe sensasjonelt - det har de fleste av oss. Tror vel at jeg kan være en grei samtalepartner med en solid dose med livserfaring.
Men om du er ei ung eller gammel dame som holder til i nedre Glommaregionen og har lyst til å ta kontakt så gjør det da vel :-) Så kan vi gå en tur eller ta en kaffe (eller kombinere det) og slå av en prat. Kanskje finner vi tonen og om ikke så har vi i det minste gjort et hyggelig bekjentskap og kommet oss ut en liten tur :-)

Avatar

Søren også

jan 12 2020 - 22:15
Bor ikke i Nedre Glommaregionen.
Avatar

Her var det stilt

jan 16 2020 - 09:22
Her var det stilt
Til forsiden