Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann søker kvinnelig venn i Oslo.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann søker kvinnelig venn i Oslo.

okt 13 2014 - 00:03
Hei. Jeg er 34 år gammel å skulle gjerne hatt flere kvinnelige venner. Jeg har fått en del nye mannlige venner men savner å ha kvinnelige venner også. Det er noe med det å ha kontakt med det motsatte kjønn som jeg mener er veldig positivt og sunt. Jeg er singel å skulle ønske jeg hadde en kjæreste men det er ikke dette jeg er ute etter nødvendig vis.

Jeg liker å snakke om løst og fast. Jeg er vegetarianer. Liker å ta meg en øl en gang i blant. Liker å sitte på kafé hvis de jeg er der med er hyggelige å snakke med. Kan godt sitte hjemme å snakke sammen også å lage litt mat sammen, men selv så har jeg ikke så stor leilighet.

Jeg har en facebook gruppe som heter Venne Treff i Oslo å der hadde det og vært veldig hyggelig om vi fikk med noen damer. Foreløbig er vi kun gutter der. Det er jo hyggelig nok det men jeg savner at vi har noen damer med oss i gjengen.
Avatar

Veldig hyggelig å finne noen nye venner :)

okt 13 2014 - 18:13
Hei

Jeg er en jente på 22 år som ønsker flere venner også :) Hadde vært hyggelig med nye bekjentskap :)
Avatar

Re: Mann søker kvinnelig venn i Oslo.

okt 13 2014 - 18:18
:) Jeg sendte deg en venneforespørsel Anonyma1992 :).
Avatar

Hei!

nov 9 2014 - 01:55
Er en del yngre enn deg men så sjukt enig i det du skriver! Jente på 20 som syns kompisar er herlig :) nokon som tåler litt humor osv når eg har fått dekt veninnebehovet (trøst og følelsesprat), hehe. Gi en lyd :D
Avatar

Re: Mann søker kvinnelig venn i Oslo.

nov 9 2014 - 02:12
:) Sendte deg en venneforespørsel jeg og en liten melding. :)
Til forsiden